Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
- Syl: UPS - te áldott!
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Routeres94
csendes tag
Az én konfigommal nincs semmi baj a játék tekintetében, ellenben baromi kellemes volt, amikor kb. egy hónapja csináltam a hétvégi eventeket és a 60 körös TA 20. körében kidob a játék, csak úgy, vagy azzal jön, hogy nincs netkapcsolat..., vagy más event közben és akkor ugye buksz mindent.

Óriási hasznára válhatna a játéknak egy eventeknél használható haladás mérő. Úgy értem, egy kis csíkocska, ami mutatja, hol jársz éppen az eventben. Pl. az a feladat, hogy csinálj 300 perfect driftet, de te már marhára unod, akkor ránézel az állásra, rájössz, hogy már csak 20 van hátra és mindenki örül.
És az méri mennyit csináltál meg a az annyiból.Továbbá, az is baromi jó lenne, ha az adott napra kitűzött task eventeket nem egyhuzamban kéne megcsinálni. Adjon rá a játék 24 órát. Elkezded reggel, levezetsz 50 km-t, de kell menned, mit tudom én, vásárolni a hétvégére, délután hazaérsz, belépsz a játékba és 50 km-től folytatod.
Szerintem hasznosak lennének, Szerintem!

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Bittorrent topik
- Vicces képek
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

És az méri mennyit csináltál meg a az annyiból.