Új hozzászólás Aktív témák

• Creative997

őstag

Visszajövök és már meg kell bocsátanom? :U :DD Amit Hugo idézett az sajna tényleg úgy van, én főleg Sim gamer vagyok, ami halott, néha CTF, de ott meg nem találok nekem való szobát (vagy a lag öli meg a játékot nem gyengén vagy hááát.. abban nincs sok élvezet ha a kicsitket porig alázom..)
    szatyi, miért kérsz bocsánatot főleg tőlem? :F

PT vs LR
    Én is reggeltem LR-be mikor megjelent (kb másfél éve), eljutottam valameddig, kipróbáltam azokat a kocsikat amik nem voltak elérhetőek a PT-ben (habár akkoriban szinte majdnem egyforma volt a 2 játék, sajnos be kell látni hogy a LR mindig a PT előtt volt valamivel). De mivel én már 26 és fél hónapja vagyok PT-s, a szívem oda húz. Az hogy én is befizettem valamennyit (nem sokat, össz kb $50) meg hogy elég sok mindent elértem és "hírnévre" tettem szert... nem ez számít (vagyis csak elég kisebb részben). Az a múlt, a rengeteg barátokkal, az eszeveszett versenyek, az a móka amit a PT-ben átéltem felejthetetlen.
    De igazából Paja írta le, marhára nincs kedvem megint elkezdeni felépítgetni egy újabb accountot. Próbálkoztam a PT-ben is újabbakkal, nem haladtam velük messzire mert meguntam (még amikor fejlődni is lehetett).
    A PT-vel a bugokon és az IP banon kívül nincs bajom, az Aeriával annál inkább. Az üzletpolitikájával meg személyes indittatásból is...
    Sokszor leírtam a véleményemet, tudjátok, nem írom le megint. Tudjuk mi lenne a jó

Új hozzászólás Aktív témák