- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- potyautas: A teljesség igénye
- ldave: New Game Blitz - 2026
Új hozzászólás Aktív témák
-
Creative997
őstag
Visszajövök és már meg kell bocsátanom?
Amit Hugo idézett az sajna tényleg úgy van, én főleg Sim gamer vagyok, ami halott, néha CTF, de ott meg nem találok nekem való szobát (vagy a lag öli meg a játékot nem gyengén vagy hááát.. abban nincs sok élvezet ha a kicsitket porig alázom..)
szatyi, miért kérsz bocsánatot főleg tőlem?
PT vs LR
Én is reggeltem LR-be mikor megjelent (kb másfél éve), eljutottam valameddig, kipróbáltam azokat a kocsikat amik nem voltak elérhetőek a PT-ben (habár akkoriban szinte majdnem egyforma volt a 2 játék, sajnos be kell látni hogy a LR mindig a PT előtt volt valamivel). De mivel én már 26 és fél hónapja vagyok PT-s, a szívem oda húz. Az hogy én is befizettem valamennyit (nem sokat, össz kb $50) meg hogy elég sok mindent elértem és "hírnévre" tettem szert... nem ez számít (vagyis csak elég kisebb részben). Az a múlt, a rengeteg barátokkal, az eszeveszett versenyek, az a móka amit a PT-ben átéltem felejthetetlen.
De igazából Paja írta le, marhára nincs kedvem megint elkezdeni felépítgetni egy újabb accountot. Próbálkoztam a PT-ben is újabbakkal, nem haladtam velük messzire mert meguntam (még amikor fejlődni is lehetett).
A PT-vel a bugokon és az IP banon kívül nincs bajom, az Aeriával annál inkább. Az üzletpolitikájával meg személyes indittatásból is...
Sokszor leírtam a véleményemet, tudjátok, nem írom le megint. Tudjuk mi lenne a jó
Új hozzászólás Aktív témák

- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Svájci jellegű bicska eladó
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év garancia
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Bontatlan Sandisk Ultra 3D SSD 2TB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Amit Hugo idézett az sajna tényleg úgy van, én főleg Sim gamer vagyok, ami halott, néha CTF, de ott meg nem találok nekem való szobát (vagy a lag öli meg a játékot nem gyengén vagy hááát.. abban nincs sok élvezet ha a kicsitket porig alázom..)