- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- bambano: Bambanő háza tája
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
JackShephard
tag
válasz
Blade.T
üzenetére
A hsz.-em inkább azt a cél hivatott szolgálni, hogy ezen kiskapuk megszűnjenek a játékban (wallride+quick repair) és korrekt versenyek legyenek. De mivel te Penge tagadod, hogy ezt tennéd, sőt egy kiváló játékosnak állítod be magad, aki a cl1-en felüli kategóriákban úgy elagyabugyálna engem, hogy elmenne a kedvem a játéktól, ezért alkalmat kapsz erre.

Mivel ez egy autóverseny játék, így nincs értelme szavakkal dobálózni és én abba már bele is fáradtam... Tehát inkább a pályán mutassuk meg, ki mit is tud!
Kihívlak egy hivatalos, nyilvános futamra cl1-cl6 kategóriák bármelyikében, te választhatsz classt!
Mivel a szoba 8 fős, ezért rajtunk kívül 6 kedves látogató is bejöhet (verekedni nem ér a helyekért
), hogy mindenki a saját szemével lássa, hogy is agyabugyálsz el engem. Az Aeria Games által meghatározott ligaszabályok szerinte megyünk, azaz nincs boost/backpack, girl, egyéb segéd item (beleértve a quick repairt is!), sim vs.-ben ghost on (elkerülendő az esetleges lökdösődést), balansz bármi használható, kinek mi tetszik. Wallride azonnali DSQ-sal jár! Természetesen egyforma classos kocsikkal megyünk, az egyenlő esélyek miatt, de nem muszáj egyformával. Mehetünk stockkal vagy full upgraded autókkal, ezt mi döntjük el. A versenyt jövő héten tarthatjuk (leginkább hétvégén), mivel a héten korlátozottan vagyok a gépemnél. Esetleg még egy GS-t is megpróbálhatok szerezni, hogy hivatalosabb legyen a futam, bár szerintem jön ő nézni magától is.
Remélem tényleg sokat fogok tanulni Tőled!
Bubi
Új hozzászólás Aktív témák

- Kuponkunyeráló
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- RAM topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Androidos tablet topic
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 7
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 17 256GB mist blue ICENTRE számla! 3 év Apple garancia! 2029 január 11-ig!
- Dell Latitude 3510 / Intel Core i5-10generáció /8gb ram / 256gb SSD / Világitó Bill / WINDOWS11
- Dell Vostro 3400 / Intel core i5-11generációs / 8gb ddr4 / 512gb NvMe ssd / WINDOWS11
- iPhone 16 PRO 128GB fehér titán KÁRTYAFÜGGETLEN! Gyönyörű! Akkumlátor 94%!
- iPad Pro 12.9 128GB M1 Cellular Ezüst 2021 1 év garancia
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 512GB 1 év garancia
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- iPhone 14 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest