Hirdetés
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Creative997
őstag
Nos akkor: 2 napja játszottam Maverick-kel aki egy nagyon jó player (legutóbb ő nyerte az auszi super sportot) és az RX-7esével nyomult, én Evo-val meg Harpoonnal. Circuiten eltángált az RX-ével és egyébként majdnem mindig ott volt a seggemben. Ahogy Paja mondja, 0-100ra gyenge a gyorsulása, utána beindul. De én ritkán megyek vele Sim-ben, szerintem azért jó az a kocsi mert mindenre jó, legalábbis eddig drift módban is faja, Sim driftre talán a legjobb. Harpoon egy bazinagy hajó, 1es 2esben kicsit beakad a váltója de a legjobb gyorsulása van 100 után és addig is csak pár századdal marad el az Evo-tól, WRX-től. Gyors pályákon egyértelmű választás, sokan mondják hogy aki Harpoonnal megy az cheatel
NSX, mint korábban írtam mostanában sok ellen mentem, nem tudtak megverni de mindig közel jártak hozzám, tehát van valami jó beállítása de még nem tom mi.
3-tól hajnalig fennt vagyok a játékban.
Egyébként ja a rankingsban ha megnézed a top3at egy pályán Evo-nál, WRx-nél RX-nél stb abból már le lehet szűrni dolgokat.
Új hozzászólás Aktív témák

- Anime filmek és sorozatok
- Parfüm topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gumi és felni topik
- Milyen videókártyát?
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple MacBook
- Projektor topic
- Ford topik
- További aktív témák...
- ERŐS GAMER PC Ryzen 5 5500 + RTX 3070 Ti OC
- Apple iPad A16 128GB, 1 Év Garanciával
- Thinkpad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- X1 Carbon Gen12 14" FHD+ IPS Ultra 7 165U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 512GB magyar vilbill ujjlolv új akku gar
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
NSX, mint korábban írtam mostanában sok ellen mentem, nem tudtak megverni de mindig közel jártak hozzám, tehát van valami jó beállítása de még nem tom mi.