- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
JackShephard
tag
Most az egyszer rohadt szomorú lettem, mert ez már a parasztság felsőfoka. Megkeresett Mian és közölte velem, hogy a GM azt szeretné változtassak nevet.
Mi van? Köpni nyelni nem tudtam. Bazmeg, ha regisztrálásnál engedte a rendszer, hogy Boobshunter legyek, akkor én nem leszek |3G|Gipsz Jakab, csak mert a GM-nek nem tetszik ez a név. Menjenek ezek a büdös picsába...
Mian azt mondja beszéljek privátba a GM-mel (1fast_crx). Én? Talán keressen meg a GM engem és ne üzengessen. Nem fogok neki magyarázkodni, amikor nem is tudok jól angolul, meg nincs is mit magyarázkodni...
Ha elveszik a nevem, akkor azt hiszem abban a pillanatban fogok elköszönni mindenkitől és a játéktól is, vagy odaadom az accom valamelyikőtöknek, benne 10k AP-vel, azt is leszarom, de nem fogok nevet váltani...
Mindenki így ismer, ez vagyok én. Na jó, abbahagytam, úgy sem tudok tenni semmit, jól elbaszták a mai napom ezzel. 
Új hozzászólás Aktív témák

- BESZÁMÍTÁS! Palint Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GTX 1050 OC 2GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
- Gombászkönyvek egyben
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD AORUS RTX 3070Ti 8GB LIAN LI 216 RX ASUS 750W
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Mi van? Köpni nyelni nem tudtam. Bazmeg, ha regisztrálásnál engedte a rendszer, hogy Boobshunter legyek, akkor én nem leszek |3G|Gipsz Jakab, csak mert a GM-nek nem tetszik ez a név. Menjenek ezek a büdös picsába...
Mian azt mondja beszéljek privátba a GM-mel (1fast_crx). Én? Talán keressen meg a GM engem és ne üzengessen. Nem fogok neki magyarázkodni, amikor nem is tudok jól angolul, meg nincs is mit magyarázkodni...
Mindenki így ismer, ez vagyok én. Na jó, abbahagytam, úgy sem tudok tenni semmit, jól elbaszták a mai napom ezzel.