Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- aquark: Zsebszámológépek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- talmida: Változások 2. rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
PaJa1
őstag
válasz
SSP33DY
üzenetére
Jah. Ilyen XP követelmények mellett...bázz 1 év mire felnyomod magad max szintre és ot mi vár a nagy büdös SEMMI!
Miért nem úgy van, hogy kb 2-3 esetleg 4 hónap rendszeres játékkal elérheted a max szintet, szerintem itt ez a 40 lehetne a jelen körülmények között. jó pár, a legjobb cuccok csak itt váljanak elérhetővé, illetve legyen még valami plusz amit itt kap a játékos. Pl WOWban vagy más MMOkban a max szint elérése a fele sem a játéknak, az igazi móka akkor kezdődik amikor elérted a szintlimitet.
Én ha jól emlékszem olyan 2 hónap játékkal értem el a 30as szintet, az akkori átlag 100RP per perc fizetés mellett. Persze sokat TAztam, mert az jobban fizetett és lányom(ami sokáig tartott, hiszen miután lejárt a szerződése nem tűnt el csak ha kiléptél
) és popperem is volt, így egy kicsit gyorsabban haladtam
A 43as szinthez kell 11milla XP. szerintem az 50hez 100 milla felet jutsz csak. ami azé nem sámli, de nem is hokkedli
nagyából 50 ezer futam!Új event, 100 ingyen AP
Alexa toolbart kell instalálni és lefotózni a böngésződet és emilben elküldeni, ha jól emlékszem a linket a képhez és az accountneved. De a topicban még példa is van GYK
Új hozzászólás Aktív témák

- LEGO klub
- Nintendo Switch 2
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Milyen monitort vegyek?
- Path of Exile (ARPG)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 3
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB White-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4604, 100% AKKSI
- HP EliteBook 745 G6 14" Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- 266 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7430U, no GPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) és popperem is volt, így egy kicsit gyorsabban haladtam
nagyából 50 ezer futam!