Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• PaJa1

őstag

válasz SSP33DY #17717 üzenetére

Jah. Ilyen XP követelmények mellett...bázz 1 év mire felnyomod magad max szintre és ot mi vár a nagy büdös SEMMI!
    Miért nem úgy van, hogy kb 2-3 esetleg 4 hónap rendszeres játékkal elérheted a max szintet, szerintem itt ez a 40 lehetne a jelen körülmények között. jó pár, a legjobb cuccok csak itt váljanak elérhetővé, illetve legyen még valami plusz amit itt kap a játékos. Pl WOWban vagy más MMOkban a max szint elérése a fele sem a játéknak, az igazi móka akkor kezdődik amikor elérted a szintlimitet.
    Én ha jól emlékszem olyan 2 hónap játékkal értem el a 30as szintet, az akkori átlag 100RP per perc fizetés mellett. Persze sokat TAztam, mert az jobban fizetett és lányom(ami sokáig tartott, hiszen miután lejárt a szerződése nem tűnt el csak ha kiléptél ;)) és popperem is volt, így egy kicsit gyorsabban haladtam:)

A 43as szinthez kell 11milla XP. szerintem az 50hez 100 milla felet jutsz csak. ami azé nem sámli, de nem is hokkedli :D nagyából 50 ezer futam!

Új event, 100 ingyen AP
    Alexa toolbart kell instalálni és lefotózni a böngésződet és emilben elküldeni, ha jól emlékszem a linket a képhez és az accountneved. De a topicban még példa is van GYK :D

Új hozzászólás Aktív témák