- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- Flashback: Olcsó emulátoros kézikonzol: R36S
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
Új hozzászólás Aktív témák
-
Creative997
őstag
Mariann,
Nekem is mint mondtam, hasonló problémám volt, mint kékhalál. Leteszteltem a memóriát, semmi. Aztán a többi hardwert is és semmi hibát nem talált. Egyedül a videókártyamemóriát nem tudtam tesztelni, ezért visszavittem a boltba mivel akkor még garanciás volt és nem találtak semmit. (a gond akkor volt amikor filmet vagy játékot akartam elindítani. Rendszertelepítés megoldotta, nem volt probléma 1 hónapig. De kinek van kedve állandóan format c: - zni? Azt hittem h a memória a ludas, amikor a végét használja az hibás és e miatt indul újra. De nem. Aztán a videókártya, de az sem. Végül az alaplapra gondoltam, mert egy haveromnak is olyan van mint nekem és neki is ez a probléma, de az sem. Aztán jött a vidkártya driver és az sem vált be.) Végül úgy hiszem megtaláltam a hiba forrását. Új winfost raktam fel és mellé más codec-et (codec: COder-DECoder (codec) - kódoló-dekódoló; multimédiás állományok betömörítésére és kitömörítésére használható segéd- vagy meghajtóprogramok gyűjtőneve.). Ace Mega Codec Pack volt és lecseréltem ffdshow-ra és hoppá, semmi baja. Havernak is az volt, és amióta ő is az ffdshow-t használja neki is működik.
Szóval még1x Mariann: milyen codec-ed van?
Új hozzászólás Aktív témák

- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Építő/felújító topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Filmvilág
- Battlefield 6
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- AKCIÓ! 100/100 - 0Perc - WD BLACK SN850P 1TB - Playstation 5
- Bomba ár! HP ProBook 430 G6 - i5-8265U I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- LG UltraFine 4K - 6K és Smart Monitorok -30%
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest