Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Van-e még?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Creative997
őstag
Mariann,
Nekem is mint mondtam, hasonló problémám volt, mint kékhalál. Leteszteltem a memóriát, semmi. Aztán a többi hardwert is és semmi hibát nem talált. Egyedül a videókártyamemóriát nem tudtam tesztelni, ezért visszavittem a boltba mivel akkor még garanciás volt és nem találtak semmit. (a gond akkor volt amikor filmet vagy játékot akartam elindítani. Rendszertelepítés megoldotta, nem volt probléma 1 hónapig. De kinek van kedve állandóan format c: - zni? Azt hittem h a memória a ludas, amikor a végét használja az hibás és e miatt indul újra. De nem. Aztán a videókártya, de az sem. Végül az alaplapra gondoltam, mert egy haveromnak is olyan van mint nekem és neki is ez a probléma, de az sem. Aztán jött a vidkártya driver és az sem vált be.) Végül úgy hiszem megtaláltam a hiba forrását. Új winfost raktam fel és mellé más codec-et (codec: COder-DECoder (codec) - kódoló-dekódoló; multimédiás állományok betömörítésére és kitömörítésére használható segéd- vagy meghajtóprogramok gyűjtőneve.). Ace Mega Codec Pack volt és lecseréltem ffdshow-ra és hoppá, semmi baja. Havernak is az volt, és amióta ő is az ffdshow-t használja neki is működik.
Szóval még1x Mariann: milyen codec-ed van?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Revolut
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Oh hi Mark: megreccsent a Metaverzum
- Battlefield 6
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- E-roller topik
- Autós kamerák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Itt a ChatGPT végső megoldása
- További aktív témák...
- MSI Modern 15 FHD IPS Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Graphics Win11 1év Garancia
- Új MSI Modern 15 FHD IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Graphics Win11 Garancia
- Új Asus Zenbook 14 WUXGA OLED 10bit HDR Ultra7 155H 16mag 32GB 1TB SSD Intel ARC Win11 Garancia
- Új Asus Zenbook 14 WUXGA OLED 10bit HDR Ryzen AI 7 350 32GB 1TB SSD Radeon 860M Win11 2év Garancia
- Új Asus Zenbook 14 WUXGA OLED 10bit HDR Ryzen AI 7 350 16GB 512GB SSD Radeon 860M Win11 2év Garancia
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRCSÖKKENTÉS Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest