- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gerner1
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
JackShephard
tag
Jajj, ma volt egy nagyon jó csóka, ezt el kell meséljem. Kawanával ő is, acc girl nála, nálam semmi bp. Kiírtam, hogy tiltott, de ő nem veszi ki, jól van, menjünk.
Pálya:power station drive. Rajt, legyorsul mint az állat, elmegy a kanyarig vagy 100m-t tőlem, majd a szerpentinnél kezdődnek a gondok, mert ugye csapja ide-oda, de valahogy csak kikecmereg az egyenesig. Megint elmegy mellettem, de a két 90fokosnál megint kezdődnek a gondok, mert ugye lesodródik a nagy sebesség miatt az ívről. Na 2 kör után már rendesen mögém kerül ezáltal és már csak a koppanásokból hallottam utána, hogy minden kanyarban megtisztelte a falat.
Gondoltam, hogy ugatni fog a végén, így is lett. Hogy én hackelt autóval megyek, mert ő acc.girllel van és senki nem gyorsulhatja így le. Magyaráztam neki, hogy nem is legyorsultam, hanem a kanyarokban vertem meg. Persze a kis agya nem fogta az ügyet, mondta hogy jelenti majd. Szerintem röhögőgörcsöt kap a GM, ha meglátja mit művelt.
Mennyi korlátolt béna f..sz játszik ezzel a játékkal, ez is csak apuci hitelkártyájáig jutott el. 
Új hozzászólás Aktív témák

- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Építő/felújító topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amazon Fire TV stick/box
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Apple asztali gépek
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
- Xiaomi Redmi 15c 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Pálya:power station drive. Rajt, legyorsul mint az állat, elmegy a kanyarig vagy 100m-t tőlem, majd a szerpentinnél kezdődnek a gondok, mert ugye csapja ide-oda, de valahogy csak kikecmereg az egyenesig. Megint elmegy mellettem, de a két 90fokosnál megint kezdődnek a gondok, mert ugye lesodródik a nagy sebesség miatt az ívről. Na 2 kör után már rendesen mögém kerül ezáltal és már csak a koppanásokból hallottam utána, hogy minden kanyarban megtisztelte a falat.
Gondoltam, hogy ugatni fog a végén, így is lett. Hogy én hackelt autóval megyek, mert ő acc.girllel van és senki nem gyorsulhatja így le. Magyaráztam neki, hogy nem is legyorsultam, hanem a kanyarokban vertem meg. Persze a kis agya nem fogta az ügyet, mondta hogy jelenti majd. Szerintem röhögőgörcsöt kap a GM, ha meglátja mit művelt.