Új hozzászólás Aktív témák
-
PaJa1
őstag
válasz
bumbalaci55
üzenetére
a 15. akkor történik amikor áll a forgás. elszaródott a replay, neveket se lehetett megjeleníteni, és csak 2 autót tudtam követni, ezért kellet így követnem magam.
A karácsonnyal és a pontokkal kapcsolatban csak hasonlókat tudnék mondani, de akkor sok lenne az ismétlés

Remélem találkozunk jövőre is

Ma voltam Debiben ajándékügyben, visszafele kiment az autó bal első világítása-2vel se egy kemény napkitörés egy régi puntó világítása,de eggyel
, a betegségem is erősebb volt mint tegnap, a fáradtságomról nem is beszélve, ráadásul nekikezdett havazni is egy kis eső társaságában .... nagyon para volt! De amint látszik, a probléma leküzdve 
bumba, szerintem az kemény lagg lehetett, szabadnapos volt a srác feltöltése

Új hozzászólás Aktív témák

- Még több képet generál és shadert is előfordít az új NVIDIA App
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen routert?
- Fűnyíró topik
- Diablo IV
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fotók, videók mobillal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Eladó Intel Core i7-14700KF kifogástalan állapot, GARANCIA 2027.06.07
- Eladó G pro superlight 2 se Unusual way sports UHWM skate talpakkal.
- Fehér konfig - i7-4790k/ROG Strix GTX 1070/Wifi/Rengeteg új-dobozos alkatrész/AJÁNDÉK Resident Evil
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Rampage SHIVA Adata 600W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 1 TB Gar!
- Eladó Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 8/256GB / 12 hónap jótállás
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 32GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, a betegségem is erősebb volt mint tegnap, a fáradtságomról nem is beszélve, ráadásul nekikezdett havazni is egy kis eső társaságában .... nagyon para volt! De amint látszik, a probléma leküzdve