Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- caprine: Snowrunner játék manuális tuning lehetőségei
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
PaJa1
őstag
11134-re válasz: Tisztázzunk pár dolgot. Ez nem az én fórumom. Dr. Romanoé az első HSZ amiben elég jól össze van foglalva a játékról a lényeg. Feltételezem, hogy ő készítette. Azzal rongálnám a forumot, hogy értelmesen felhívom a hibákra a figyelmet, próbálok segíteni, mert nagy valószínűséggel tudok, lassan 1 éve játszok a játékkal, fél éve belátok 1 kicsit a kulisszák mögé. És eléggé meg vagyok lepődve azon, hogy ilyen alacsony színvonalúak a hozzászólásaid a korod és a évgzettséged ellenére. Nem csak formailag, tartalmilag is.Nem csak itt PHn, de a hivatolos fórumon is.
Állok elébe, hogy admin vagy mod átnézze az összes HSZem, bármelyik forumon. Tudtommal nincs félni valóm. Megsérteni valakit nem áll szándékomban.
Olyan fajta ember vagyok aki, ha meg van róla győződve, hogy neki van igaza akkor ki is tart mellette. Nem tudok átsiklani a nekem címzett hozzászólásokhoz, és gyakran van van rá válaszom.
Láttam, hogy a végefele már egész jók lettek a hsz-ek. Talán már csak a MOD gombot kell megtalálni
Válasz a többire: A liga nem mezei event. 5 héten át tartó versenysorozat. Egyszerre csak 1en lehet indulni, az újak csak touringban mehetnek, onnan lehet továbblépni. Már az euró tele van, aki még beírt az már nem kap levelet, csak legyen jó helyen jó időben és ha lesz annyi üresedés akkor behívom.
Amúgy az even leírásában le van írva minden részelt amit tudni kell. Az is hogy kapsz e levelet vagy sem.
Igen, fakjún én is gondolkodtam. Angolul már van wikin
Én csináltam 
Új autók, cuccok...2 autónak kéne jönnie a közeljövőben: NSX & RX7(fc3). A nagy patch őszre van beígérve. Új modokkal, pályákkal autókkal.
HEHE ezek a kockulós videóóók auuu
ez idázet is komoly 
Új hozzászólás Aktív témák

- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Építő/felújító topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- PS5 Slim Digital (CFI-2016) Karcmentes, 1 kontroller
- ASUS ROG Zephyrus G14 Ryzen 9 / RTX 4070 / 32GB / 1 TB SSD 2K 165Hz PRÉMIUM
- Dobozod ÚJ Lenovo LOQ i7 / RTX 4050 / 144Hz / GARANCIA 2027.03.
- Ultra Rampage Mobile Gamer Csomag: Lenovo Legion Duel 2 + egyedi kiegészítők! 512GB EU verziós!
- Asus TUF RX 6900 XT
- AKCIÓ! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo IdeaPad Slim 3 Ryzen 7 8840HS 15" FHD+ 16GB 1000GB Teljeskörű garancia
- 27% - iiyama G-MASTER G2470HSU-B6 IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 1ms / FreeSync
- Eredeti Lenovo 90W szögletes (téglalap) notebook táp + kerek átalakító egyben eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ez idázet is komoly