Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• PaJa1

őstag

11134-re válasz: Tisztázzunk pár dolgot. Ez nem az én fórumom. Dr. Romanoé az első HSZ amiben elég jól össze van foglalva a játékról a lényeg. Feltételezem, hogy ő készítette. Azzal rongálnám a forumot, hogy értelmesen felhívom a hibákra a figyelmet, próbálok segíteni, mert nagy valószínűséggel tudok, lassan 1 éve játszok a játékkal, fél éve belátok 1 kicsit a kulisszák mögé. És eléggé meg vagyok lepődve azon, hogy ilyen alacsony színvonalúak a hozzászólásaid a korod és a évgzettséged ellenére. Nem csak formailag, tartalmilag is.Nem csak itt PHn, de a hivatolos fórumon is.
    Állok elébe, hogy admin vagy mod átnézze az összes HSZem, bármelyik forumon. Tudtommal nincs félni valóm. Megsérteni valakit nem áll szándékomban.
    Olyan fajta ember vagyok aki, ha meg van róla győződve, hogy neki van igaza akkor ki is tart mellette. Nem tudok átsiklani a nekem címzett hozzászólásokhoz, és gyakran van van rá válaszom.
    Láttam, hogy a végefele már egész jók lettek a hsz-ek. Talán már csak a MOD gombot kell megtalálni :)

Válasz a többire: A liga nem mezei event. 5 héten át tartó versenysorozat. Egyszerre csak 1en lehet indulni, az újak csak touringban mehetnek, onnan lehet továbblépni. Már az euró tele van, aki még beírt az már nem kap levelet, csak legyen jó helyen jó időben és ha lesz annyi üresedés akkor behívom.

Amúgy az even leírásában le van írva minden részelt amit tudni kell. Az is hogy kapsz e levelet vagy sem.

Igen, fakjún én is gondolkodtam. Angolul már van wikin :) Én csináltam :)

Új autók, cuccok...2 autónak kéne jönnie a közeljövőben: NSX & RX7(fc3). A nagy patch őszre van beígérve. Új modokkal, pályákkal autókkal.

HEHE ezek a kockulós videóóók auuu :D ez idázet is komoly :D

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés