Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#17994) proof88 válasza Speedg (#17993) üzenetére


proof88
addikt

Lehet, hogy majd valakivel leszervezek egy interjút. Szóval majd valaki meginterjúvol engem a visszatérésem előtt. Igazi exkluzív interjú lesz!
Viszont azt most elmondanám, hogy én nem igazán szeretnék már szervezőként dolgozni. Nem mondanám, hogy soha többé, de most biztos nem, mert egyszerűen nem érek rá. Én csak versenyezni akarok, az is sok időt emészt fel, hátha még szervezősdit kell játszani! Meg BT-döntéseket hozni, ülésezni, stb., én ezt nem akarom. Maximum admin lennék a szerveren, de ennyi. Szerintem találnánk biztosan a csapatból embert szervezői feladatra. Ha az előző szervezők sem akarják vállalni, akkor is biztosan. :K
És azt is tudom, hogy amikor visszatérek, akkor csak lájtosan, mert rehabilitálódni kell. :D És a VCRC-ben mindenképpen szeretnék versenyezni. Újoncként, lépdelve a ranglétrán, mintha még sosem versenyeztem volna ott. Az is biztos hogy nem akarok egyszerre 3 sorozatban indulni mint azt tavaly tavasszal csináltam, megterhelő volt (persze élveztem, de túl sok időmet elvette). De az F1 is hiányzik. A zárt kasztnis igényeimet meg bőven ki tudnám élni a VCRC-nél.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.