Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
a nevezési díj elküldése Szabesz-nak,mennyi időn belül kell megtörténnie ?
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
nagyúr
válasz Szabesz #11852 üzenetére
sztem köv héten megoldják,vagy a héten elutalják.
asszem priviben már küldted az adatokat.addig nem is tud senki felmenni a szeróra amig nem rakta le a nevezési dijat ?
vagyis a regisztráció az nem elég ?Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
proof88
addikt
válasz Szabesz #11854 üzenetére
szóval jövő hét szombaton lesz a legközelebbi jelszóváltás ... addig marad ami eddig volt... és ha változik, akkor ugye az megtekinthető az új oldalunkon Szerver menüpontja alatt, azon belül lesz elvileg Szerver adatok menüpont és ott lesz, amit csak a tagok láthatnak (tagok=akiknek a zséje csörög a számlán )
-
cila1
aktív tag
Probáltam a callvote valamit beírni de nem megy.
Most beállt a szeró mint a gerely.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
csak nekem jön olyan lassan az a pack vagy másnak is ?
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
Szabesz
őstag
Most vasárnap fő gyakorlófutam, kérem senki se feledje!
Az összes induló jelenlétére számítunk, mert sok rajtgyakot tervezünk, hogy problémamentesen menjen a szezonnyitó futam.19:40 időmérő 20:00 futam.
¯\_(ツ)_/¯
-
proof88
addikt
cila azt hiszem javítottam a hibát, asszem múltkor is volt gebasz, mindig akkor van ha új pályák kerülnek a szerverre, most elvileg javítottam ... gyere fel és próbálj pályát váltani megint
szerk.: SZERETNÉM, HA MINDENKI MEGNÉZNÉ, HOGY NEM AKAD-E NÁLA SZUZUKA! Mert viszonylag részletes és pofás pálya, jó lenne ha most derülne ki ha valami gond van ...
Ezt kell beírni:
callvote event 09/15[ Szerkesztve ]
-
proof88
addikt
válasz Szabesz #11868 üzenetére
nem kő beírni, de mingyá megnézem én is... ugyanúgy nem kell kiírni a teljes sort, mint mikor suttogsz valakinek, elég csak a név elejét beírni ott is, ha az egyértelműen azonosítja a címzettet vagy a pályát
szerk.: hát nem tudom cila, nekem simán átrakja ... ugye tuti hogy ma leszedted a trackpackot és felraktad jó helyre?
[ Szerkesztve ]
-
proof88
addikt
áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá leesett mi a gond a chat-be csak egy per jelet kell írni tuti az lesz ...
tehát pontosan ezt kell beírnod:
/callvote event 09/01A // azért van, mert a fájlban így van írva, ahonnan kimásoltam (mert ott a // megjegyzést jelent és ott megjegyzésként van írva minden pálya mellé ez)...
Bocsi hogy nem voltam eddig egyértelmű.
-
Frenky89
addikt
Látom hasznát vettétek a statisztikámnak. Már érdemes volt megcsinálni.
-
Kleroo
veterán
Tegnap felkeresett Farkas. Beszéltünk jópár fontos dologról
(és persze olvastam Proof privijét is )
Ha lenne gy kis felesleges pénzem,azonnal csatlakoznék,mert nagyon tetszik a liga,és a légkör
Csak mostanság eléggé elment és el fog menni a pénz fontos dolgokra.
De ahogy beszéltük a gyak futamon indulhatnék,és még mérlegelnék hogy valahogy tudok e rá pénzt félretenni.Ausztráliéban lesz,vagy netán Belgiumban az aktualitás miatt? (belga a kedvencem de még béna vok. ausztrália nem bejövős,de már majdnem a ti szinteteken vagyok)
(áttettem suzukára a szerót. valaki jöhet lightolni ha gondolja+megmutatni hogy is kéne rajta jó kört menni )
Ja és nálam suzuka nem akad[ Szerkesztve ]
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
nagyúr
nálam vinyócsere volt,megdöglött amire az rfactor volt feltelepitve.
de holnap ott leszek a gyakfutamon.
remélem már ma sikerül felraknom és nem az utsó napra marad.Speedg -ről tudtok vmit ?
#11878 Speedg : pont most érdeklődtem utánad.
majd dumálhatnánk msn-en[ Szerkesztve ]
-
Speedg
csendes tag
Halihó!Én teljesítettem a "szuperlicenszet".Kérném valamelyik admin legyen kedves aktiválni az új oldalon!
Nem vagyok ász,de benne vagyok a pakliban
-
nagyúr
feltoltam az rfactor-t.
be is tudtam lépni a szeróra.
bent rönós vagyok,megnéztem a livetiming-t és ott megint torro rosso.
vki irja le nekem légyszi pontosan,hogyan tudom pikét beállitani.Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
proof88
addikt
válasz JColee #11882 üzenetére
nem maradt ki, csak nem látszik, mert még nem lett aktiválva, majd akkor látszani fog (meg még van 8-11-ig)
Ákoska: Choose driver upgrade vagy vmi ilyesmit kell kiválasztanod, ahol a pilótát választod ki. És ezután az autó upgrade-eknél kell még kiválasztani Piquet-t a Drivers-nél.
[ Szerkesztve ]
-
JColee
őstag
Ez a gyerek nem normális.
Hangot vegyétek le, mert a zene bitangpusztulatos.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
proof88
addikt
válasz akoska07 #11887 üzenetére
telepítve
a csillag most nem is tudom hirtelen mit jelent. De múltkor meg lett oldva egyszer a probléma, nem? Akkor is ez volt de aztán már jól jelentél meg a hotlapsban asszem.JColee
Legalább olyan videót rakna fel, amin tud is menni a sok százezres cuccal. Egyébbként semmi gond nincs a gyerekkel, csak nem tud vezetni. -
proof88
addikt
Ma este gyertek a gyakfutamra! Lesz sok rajtgyak is.
-
proof88
addikt
remélem a mai futam spaban mindenkit beizzított az esti partira
-
ervin33
tag
bocsi srácok de én full elfelejtettem a mai gyakorlot ha cila nem hiv akkor eszembe se jut. ha estetleg 7 közben lesz akkor azon ott leszek. meg addig a logitech drivert is rendbe rakom kicsit.
-
Iron Funeral
őstag
biztossá vált, hogy vasárnaponként járok be majd koliba, úgyhogy nem fogok nevezni
Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/
-
Iron Funeral
őstag
válasz Iron Funeral #11894 üzenetére
Hű, ha ez így folytatódik akkor haza sem fogok járni a koliból olyan kúl órarendem lesz, hogy <>&@{{}}<<;;>>
Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/
-
proof88
addikt
válasz Iron Funeral #11895 üzenetére
akkor inkább hagyd ott a sulit
-
proof88
addikt
Aki tegnap volt szerveren, annak küldtem setupot, ez volt a 8-as setupom, de a verseny után én még csináltam setupokat. Egyrészt megcsináltam a 8-asnak a keményebb rugózású változatát, illetve a vegyes rugózásút, utóbbit ajánlom a leginkább, mert aki magas tc-vel megy, azt talán kevésbé fogja vissza a tc.
Aztán csináltam egy magasabb leszorítóerős setupot is, (20-29)-es szárnyakkal [(a 8-as setupban ugye (13,19)-en vannak a szárnyak], ezt is ajánlom kipróbálásra, hátha valakinek nagyon bejön. Ebből is van kemény és vegyes rugózású változat is, utóbbit ajánlom ismét.
Szóval összefoglalva, milyen setupokat tudok adni ausztrálra:
kis leszorítóerős setup, 321 kmh végsebességgel
8 - lágy rugózás
8K - keményebb rugózás
8V - vegyes rugózás (elöl kemény hátul lágy)közepes leszorítóerős setup, 314 kmh végsebességgel
9 - lágy rugózás
9K - keményebb rugózás
9V - vegyes rugózás (elöl kemény hátul lágy)Én mindegyikkel közel azonos időt tudtam menni. Kipróbáltam magas TC-vel is, de siralmas, annyira visszafog mindenhol ... de a vegyes rugózású setupoknál talán kevésbé fogott vissza, ezért lehet, hogy magas tc-vel a vegyes rugózás ~fél mp előnyben van a más rugózásúakkal szemben.
De egyébként, aki magas tc-t használ, az rakja közepesre inkább.
Más:
tegnapról 1-2 incidens:
a rönók mostanság előszeretettel repülnek, ezt jó lenne abbahagyni
rönórepül 1
rönórepül 2PR00F egyszerre kettőt előz(ne)
PR00F és a tapadás hiányaervin: előfordul, a héten lesz még gyak verseny az biztos, ránkfér.
[ Szerkesztve ]
-
Frenky89
addikt
válasz Iron Funeral #11894 üzenetére
-
cila1
aktív tag
Hát a tegnapi menet nem volt egyszerű.
Nem tudom,hogy ti hogy vagytok vele de én lefáradtam 1 kicsit.Pedig csak 18 kört mentem.
Mi lesz Monacoba 44 kör után?Szerintem mi mazohisták vagyunk. -
nagyúr
válasz proof88 #11897 üzenetére
majd egy tc nélkülit sztem kipróbálok.
köszönjük,hogy megosztottad velünk.rönórepül 1
rönórepül 2
de kva jót röhögtem most ezen.
nem is emlékeztem ilyen repülésekre.
repült ott a bmw is
bocsi mindenkitől.Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mac Mini M1 8GB 512GB SSD + INGYEN KISZÁLLÍTÁS
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs