Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
cila1
aktív tag
Akkor ezek szerint nem az autó a szar hanem én.
-
Kleroo
veterán
kinek van kedve jöjjön. Épp Mastre-rel nyúzzuk egymást. Nőhet még a vonatunk
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz proof88 #12359 üzenetére
Most má hiába hiába..elmentettük a hsz-t és majd felhozzuk ezt korábbi és jövőbeli vétségeidhez
Én meg szerintem csak annyira vagyok szar hogy az már jó..
Amúgy meg ekszöszájzbúúúúúúúk
Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
HartgeH3-2.8
addikt
Cila Amúgy is megbeszéltük te nyersz én meg leszek második.
Jó az falura
Szerk Ázz bázzz fánátik lettem yeee yeeee Nyomom tövig, keep pushing !!
[ Szerkesztve ]
Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
JColee
őstag
válasz HartgeH3-2.8 #12360 üzenetére
Mi ez az össze-vissza halandzsa? Arra tippelnék, hogy még az iskolapadot koptatod, de az adatlapod szerint nem (esetleg törzsvendég vagy).
[ Szerkesztve ]
-
proof88
addikt
-
proof88
addikt
ma felkerülnek a pontok az oldalra, nyugi
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz JColee #12362 üzenetére
JColee van valami problémád? Nem a hülye haverod vagyok a játszótérről b+ kicsit állítsál vissza magadon..ha lehetne kérni.Gondod van azzal ha valakinek jó a kedve?
Egyébként meg 28 éves vagyok és igen még fogok tanulni mert szeretném képezni magam.Ami úgy gondolom a mai világban nem szégyen hanem inkább pozitívum.
Menjél inkább még 3-400 kört és tegyél engem felejtős kategóriába.
Kössz!!
[ Szerkesztve ]
-
HartgeH3-2.8
addikt
Egyébként igen annak örültem hogy fanatikus tag lettem mert meglepődtem.
Bocs..!!
-
JColee
őstag
válasz HartgeH3-2.8 #12366 üzenetére
Vicc volt, ezek szerint nem ment át. sry
-
cila1
aktív tag
-
-
proof88
addikt
hát a bmw hétvégéje nem lesz túl acélos ... mindkét profi pilóta szokásához híven a lehető legnagyobb tempót ki fogja autózni, de nem jó az autó most az az igazság, én meg nem vagyok itthon ki sem tudom javítani a hibáját szóval ez van, előre megnyugtatok mindenkit hogy nem lesz akkora bmw fölény mint ... nem tom hol ... talán soha nem is volt
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz Iron Funeral #12375 üzenetére
Ez az Nvidiás csávó elmebeteg Én régen törzsgyökeres Nvidiás azaz Zöld voltam de hát sajna dajna át kellett térnem annó AGP korszakban Atira ugyanis a zöld befejezte a fejlesztést AGP re..Sebaj.
Én jönnék gyakfutamra ma mert ritka szarul megyek A Scuderia Toroval.
01 Gyakfutamra jelentkező
-
Farkas23
aktív tag
Ma gyakorlo futam 19:00-tól! Időmérő 19:00-19:30. utána rajtgyakok majd futam.
-
HartgeH3-2.8
addikt
Nahh ebbe van a nugát kedves barátaim.Épp tegnap néztem meg a Vasember 2-őt szóval feeling..
Lightning Proof MIDI Guitar a címe
[ Szerkesztve ]
-
Iron Funeral
őstag
válasz HartgeH3-2.8 #12379 üzenetére
Nem rossz, de ha Iron feldolgozás akkor ez
[ Szerkesztve ]
Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/
-
Szabesz
őstag
válasz HartgeH3-2.8 #12379 üzenetére
Egyébként is projectek között van egy tesla tekercs építése, de ez kész
¯\_(ツ)_/¯
-
proof88
addikt
-
proof88
addikt
még csak most látom, hogy nem került bele a szabályzatba egészen konkrétan, hogy mikor is lehet restartolni a fő futamot ... csak annyi, hogy ha benn ragad valaki a boxban, vagy eleve hibásan rak le valakit a rajtrácsra a játék, akkor lehet ... de ez a "leszakadok a szerverről" dolog még mindig nincs konkrétan leírva ... úgyhogy most beírnám úgy, ahogy emlékeim szerint meg lett beszélve, azaz csak a felvezető kör megkezdéséig lehet restartolni, ha valaki leszakadna, felvezető körön már nem lehetne (és mivel eleget hangoztatom hogy mennyire tartom magam a szabályok betartásához, ezért nem is akartam restartolni múltkor, mikor Frenky leszakadt, de Szabesz beírta hogy restart, én meg nem akartam köszívű lenni, ezért inkább segget csináltam a számból és visszaraktam bemelegítőre, hogy Frenky visszajöhessen, de most nézem hogy a szabályzatban ez még ninsc is leírva). Szóval ha nincs ellenvetés, akkor máskor ilyen nem lesz, mert ha felvezetőn leszakad valaki és restartolnánk, akkor a köv felvezetőn vki megtörné a kocsit, vagy más szakadna le, akkor meg jogos lenne a felháborodás, hogy másnak miért nem restartoltunk, stb...
-
Szabesz
őstag
válasz proof88 #12386 üzenetére
Abból a szempontból kritikus a felvezető, mert akkor kell hirtelen nagy számú játékost "mozgatnia" az rFactornak, ami olyan hirtelen teljesítmlény ugrás, hogy (mivel rFactorról beszélünk), művelhet csodákat.
De nekem mindegy, én eddig mindig csak futam közben fagytam ki, ment el a net, vágott le asztalra
¯\_(ツ)_/¯
-
proof88
addikt
válasz Szabesz #12387 üzenetére
Egyébként Frenkynél elő szokott fordulni, hogy leszakad ... lehet ez a netje miatt van ... én újraindítanám felvezetőn ... de mégsem, mert más meg a köv alkalommal elcsesz valamit, és restartot kér ... mert ha lenne 1 szabály hogy max 1 restart lehet felvezető körön csakis leszakadás miatt ... akkor legalább tisztázva lenne, hogy csak egyszer van és csak leszakadás miatt ... de aztán ha a kövben egy másik ember szakad le ... aztán megint jön a panaszkodás, hogy éjjel 11kor lett vége a futamnak mert húztuk az időt
-
Szabesz
őstag
válasz proof88 #12388 üzenetére
Azért szerintem annak esélye, hogy valaki leszakad pont felvezetőn <<1%, vagyis minden századik felvezetőre jutna egy restart. Így szvsz vállalható, h leszakadás miatt vissza warmpura, ahogy az régebben is fel volt vetve.
És nem, elrontás miatt nincs restart, ha sírás van (ugya chat stop van), akkor meg szankciók a BT által a köv futamra. Ha valaki ront, és szakadásnak állítja be (és ez bizonyítható) akkor is.[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯
-
proof88
addikt
válasz Szabesz #12389 üzenetére
Frenky Szingapúrban is leszakadt, miatta hoztuk be ezt a kivételt felvezetőre mert akkor ki is hagyta a versenyt, mert nem volt szabad restartolni (ja mondjuk akkor még nem tudtuk a restartwarmupot, azt ő hozta fel )... és most is ő szakadt le ... van egy sanda gyanúm hogy malayban is le fog vki szakadni
-
nagyúr
ervin -ről tud vki vmit ?
nem látni szerveren,gyakfutamokra sem jön.Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Robotporszívók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- Mesterséges intelligencia topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest