Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
na lent a dvd.
eltekintek most a gagyi kommersz számoktól is amit a tömeg miatt leadott, mint a put your hands up...
hát ez akkora buli volt, hogy innen se hiszem el a monitor elől, ott meg...
pffff, hát havazott volna rendesen.
ember is úgy kész van, ott császkál a színpadon és azt se tudja mi van, hova csöppent, milyen bulit kapott
és ez a sok csaj, elképesztően szépek, tele a dvd velük...
bazeg kikell jutnom oda egyszer.. végülis curitiba-ban van egy központja a cégnek, hátha egyszer...
egyébként a dvd hanganyaga tuti nem egyezik a koncertével, hanem a dvd-hez igazitott válogatott volt, úgyhogy nem az a bazi nagy zúzás. de a feeling az ott van nagyon
16 track a dvd, 16 szám.
a righ here right now torony magasan üt-vág mindent, az egész dvd-t kenterbe veri ahogy van, csak ez a rész a lényeg.ha megtaláltad a 2:30-as popimat a dvd-n, szólj
-
g4dg3t
senior tag
"kicsit" elnyulott a hazibuli, igy csak cca 2 orat voltunk lenn
zeneileg teljesen rendben volt, mondjuk nem is vartam toluk h sz*rt nyomjanak...a hely hat ize...inkabb egy menzahoz hasonlitott, mint partyhelyhez, de vegulis nem ez volt a lenyeg...a letszam mar inkabb gaz volt, sajna nagyon kevesen jottek el -
Integra
titán
nemtom.
de tuti nem 7e a belépő...
az a baj, hogy én kitudom fizetni a 7rugót, de haverok nem biztos hogy kiakarnák..
meg nem akarok az exemmel se találkozni sasha-n, ha véletlenül lemegy..
elakarom kerülni a szitut hogy pofán verjem a paliját. már a gondolat is gyomorgörcs, hogy esetleg ott lesznek -
a_tesz
Korrektor
jó hát azt mégse írhattam, akkor mehettem volna vele a trance topikba, ott meg kiutálnak, hogy mi az hogy semmi holland meg euró nincs benne
, és hogy kikérik hogy ez nem is trance, mert nem ilyet pörget ferrycorsten
másik meg, hogy annyira mosódnak össze a határok a különböző műfajokban, most néztem pl armin legutóbbi asot setjét, jaytech, adam k&soha, nem tudom eldönteni hogy ez most jó vagy sem, de én inkább azt mondom hogy nem
-
shteer
titán
huhh, azért az árakat igencsak sasha-hoz igazították... azért kicsit túlzás pl warren-hoz visszonyítva
én még meggondolom... bár ez is tutira heringparty lesz hiába van ott a "limited"
warrenon is kitették a megtelt táblát... mikor már látták h senki sem akar már bemenni és megvan a kb 8000 fő
-
Integra
titán
ollééééé
igazi prolisósander viszont megmondta a frankót, hogy mennyire fontos ez a djmag szavazás!!
"Sokan furcsának találják az idei mozgásokat is. Az idei élmezőnyben végzett lemezlovasok tényleg a világ legismertebbjei (Armin van Buuren, Tiësto, John Digweed, Paul van Dyk, Sasha), és a legközkedveltebb stílusokban is játszanak, de a tizennyolcadik helyen például már feltűnik a goaszcénából ismert Astrix is."
erről van szó kérem..
-
-
Convex
aktív tag
Fegyverrel járni bulizni, szép mondhatom... Venezuela nem a legbiztonságosabb helyek közé tartozik, de úgy tűnik bulizás szempontjából sem. Előbbi állításomról nincsen tapasztalatom, mert nem jártam ott. De magyar szórakozóhelyeken is történnek esetek, igaz nem ennyire durva és kegyetlen...
De nagy kár, hogy ilyenek megtörténnek.
-
g4dg3t
senior tag
meg varok egy hivast, sajna Tamas nem jott vissza Pestre ugyhogy mar csak Mozesen mulik h megyunk-e. Dobok egy susmust mindenkepp, ha megtudom vegre a tutit.
Integra: Sasha+Digger? En ezt most nagyon nem figyeltem...most esett le h egyaltalan leszSajna Ajkan vagyok holnaptol, igy nekem bukta.
-
Integra
titán
mert úgy is volt eredetileg, hogy a jamiék játszanak először, de a trenték behisztiztek, hogy mi ez már... kiverték a balhét, és a jamiék meg nem akartak veszekedést, igy azt mondták, hogy ok.
amúgy az utolsó két számuk valóban odatett keményen.
de a mike-ék is és a futurék is ugyanezt mondták, hogy utána kellett volna..
ki is lógtak picit a brigádból, ők nem is jöttek utána afterezni
[Szerkesztve] -
Integra
titán
most keltem, totál kóma vagyok..
szóval kezdtük a szállodában már este 10kor, akkor rendesen ment az alkoholizálás, 11kor indultunk ki, ott meg folytatódott 4ig, kiitták a bárpultot a piából kb..
tényleg embertelen mennyiséget ittak. ja és 4kor visszamentünk a szállodába és egészen reggel 10ig folytattuk, egyszer át is kellett mennünk másik szobába ahol nem voltak szomszédok, mert annyira kész volt mindenki. képzelheted, reggel 7kor egy elképesztően randa nyanya pizsamában áll az ajtó előtt, hogy zajosak vagyunk, te meg egyszerre szorongatsz 3 pohár piát a kezedben..
nagyon jó zenék voltak piszkosul megtolták mind. nekem egyedül a trentmoller eleje nem tetszett, nem is nekik kellett volna a jamiék előtt legyenek, de behisztiztek, hogy ők nem játszanak a végén, jamiék meg azt mondták hogy mindegy, nekik a játék a lényeg.
hát adtak is a népnek, 2 perc alatt szétszedték a házat
volt pár ijedős pillanat azért, mert a mannel úgy berúgott, hogy ami a keze közé került az borult, repült, állvány, klavi, keverő, fadeszkajamie is beborította a keverőjét, frank volt az okos, ő az egészet leragasztotta álványostul laptoppal együtt. jó volt látni hogy ilyen sokat ugrált ő is, mert nagyon visszafogott srác amúgy. de itt most kiengedte ő is magát picit, ugrált vihorászott, szóval jó volt. iszonyatosan jó zenéik vannak megint, marhára élvezték. meg ahogy láttam a tömeg is
ami meg a future funk squadot illeti, lerohadt az egyik gép.. improvizáltak. na az kegyetlen durva volt, mert amíg reboot volt, addig ment a jam.. hát az agyeldobós volt ahogy a tim jammelt és a tamara rávokálozott, óriási tehetség a srác. mondjuk reggel a szállodában meg jó nagyot veszekedtek, na de ennyi pia után...
hybridék is naggggyon baba volt. és ég a terntmoller is összekapta a végére magát egy utsó agyeldobó dübörgőre, na ezt kellett volna végig csinálniuk. -
-
Integra
titán
nemtom hogy az én nickem még vajon él e freeeen....
a lényeg hogy rettenetesen berúgtam a jamie-vel, most értem haza a szállodából és holnap este vagyis ma este, hajnali 2től fél3ig jtászanak és a hybrid előttük lesz, szóval ők lesznek a fő fellépők
megyek is aludni, alig látok el az ágyamig.....
[Szerkesztve] -
Achill3uS
nagyúr
amugy neked bejön a studio-s hangtechnika? mindig sikerül megállapítanom, hogy csak lent legelöl élvezhető
hangulata meg 0 a helynek, ezért nem mentem végül Sven-re se, megláttuk a tömeget, najo menjünk innen
viszont tegnap nagy volt a dokkolos szülinapi buli
#394 LOOL
[Szerkesztve] -
Integra
titán
na akkor a part1-re klikk és a 33:50-től..
azt a búsbmindenit, hát az milyen mély már, mennyire durva....
kell írnom nekik egy levelet, hogy valami tracklistet hol találok a mixeiről vagy honnan lehet lekapni normális minőségben vagy a palitól személyesen a gépéről vagy ftp-ről, bánom is én, de hát mekkora zenék ezek már. és ami zene a 47-ik perctől is jön..
tiszta keceli torokszétüvöltés, nem tudok mást mondani rá.. -
Integra
titán
figyu, ez lejött már neked?
Martin Garcia - Metrodance Journey 20.04.2007
ezt ma hallgattam végig, a hajam leraktam, annyira üt vág, mintha kecelen lenne az ember 2000 előtt, de frankón.
én nemtom honnan keríti az arc a lemezeit, de ez kész, nagyon kéne egy tracklist..
ha nem jön le neked, feltöltöm sendspace-re. -
Integra
titán
eddig 5 jött le
igen, az onnan nagyon nagyon üt, főleg ott 23-ik percnél
part 1 meg végig durva, de 24-ik perctől a két egymást követő szám, az olyan, de olyan régi kecel, hogy agyam eldobom.. a ritmus, a nyersesség, ugyanakkor a visszhangzó effektek, a tipikus mély 4/4, ahogy a 30ik perctől is ugyanez, csak az absz elszállós kiadásban..
imádom
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Android 4K TV okosítók / új állapotban / 12 hónap garanciával
- AKCIÓ! HP ZBook Studio G8 OLED WorkStation - i9 11900H 32GB DDR4 2TB SSD RTX 3070 8GB Win11
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest