Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
-
Integra
titán
mert vipet nem is lehet venni asszem
most azért mert tésztára elmentél szerintem egyáltalán nem vagy szararc (lefordítottam magyarra a nem sikeres jelződet, mert túl szofisztikált volt számomra..), csak nem nem bírok ilyenre elmenni, mert én meg korlátoltam magam önhatalmúlag zenei ízlésben
biztos jó társaság lesz, egyszerűen csak nem vagyok biztos, hogy menni akarok. minden ismerősöm menni akar kb. semmi baj ezzel. a tömeggel viszont nagyon az lesz.
és a tömeg nekem sajnos már nem éri meg az egészet. sok a füst, kiégetik a ruhám a cigivel, agresszív leszek és nem érzem jól magamat.. -
Flow
senior tag
Sajna nem... kicsit drágább.
Leesett nekik a múltkori hihetetlen siker után, hogy még több lét le lehet akasztani rólunk.
-
Integra
titán
vip-et passzolom, amikor én utoljára events hallban voltam akkor még nem volt ilyen átalakított. színpad mellett mentünk be a túloldalra, ennyi. semmi csiricsáré vip, csak annyi volt hogy több helyünk volt.
magassarkúak meg a palijaik meg lementek megmutatni magukat, ennyi
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Tudományos Pandémia Klub
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Sorozatok
- Eredeti játékok OFF topik
- Villanyszerelés
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- BESZÁMÍTÁS! 380GB Intel Optane 905P NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Lenovo V17 G4 - 17.3" FullHD IPS - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest