Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flow
senior tag
válasz
birka1337 #1418 üzenetére
Hát elmentem a hungexpóba. Vegyes érzelmek:
-piák és kiszolgálás
-nem nagyon volt szemetes
-halk zene (viszonyítás kérdése, hangfalak alatt simán lehetett beszélgetni)
-Jaydee egy fos volt, de nem csak szerintem, bár megpendített pár klasszikus számot is
- feleslegesen várattak minket a sorban az esőben, majd 2 másodperc alatt elvette a jegyeket a csaj, és a kezünkbe nyomta a szalagot.+ár/érték arány nem volt rossz, mivel 6500 volt a jegy, és a fogyasztás "korlátlan"
+ el lehetett férni
+ warren iszonyat nagyot játszott, és még rá is húzott a két óráraBTW valaki nem látta a warren settet valahol feltöltve?
-
Flow
senior tag
Karácsony - szilveszter körüli időszakról lehet már tudni valamit? Esetleg nagyobb név....? Akkor látogatok haza, és zúznék már egyet.
-
Flow
senior tag
Azokat a "kisfilmeket" minek nevezik, amik kivettőkön, meg lcd-ken szoktak menni a bulik alatt? Vagy hogy lehetne ilyenekre rákeresni? Korábban az indexen volt egy riport is, de nem találom. (videodj esetleg?
)
-
Flow
senior tag
Olyanrol hallottatok mar, hogy "normalis" buli Svajcban?
-
Flow
senior tag
-
Flow
senior tag
Nah, elég rég jártam errefele... Az utóbbi egy évben sehol nem voltam.
Ezért most pénteken úgy döntöttünk, ellátogatunk a helyi dizsibe, ahol Seaman adott emlékezetes szettet. Nem volt tömeg, kellemes zene, jó szellőzés... úgyhogy pozitívan csalódtam. Bár az öreg felszedett pár kilót, és nyakasodni is elkezdet..
Nem tudom, hogy a töménytelen mennyiségű jäger, vagy a töménytelen mennyiségű sör miatt pozitívak az élményeim, lényeg, hogy kiválóan éreztem magam, és a zene is jó volt (már amikor felfogtam belőle valamit)
. Gondoltam megosztom veletek...
-
Flow
senior tag
Üdv! Úgy döntöttem, elmegyek megint bulizni, így február után már igen rámfér...
Nincs kedvetek (akit érdekel) kijönni Gazometerre? Okt 14-én lesz, belépő kicsit húzós, 25€, de remélem az élmény kárpótol.
Rövid lineup: Dave Clarke, Chris Liebing, Adam Beyer, Brian Sanhaji – live, Marco Bailey
-
Flow
senior tag
Sajna nem... kicsit drágább.
Leesett nekik a múltkori hihetetlen siker után, hogy még több lét le lehet akasztani rólunk.
-
Flow
senior tag
Satoshie, Tenaglia, Warren? Valaki?
-
Flow
senior tag
VA-Renaissance-The_Masters_Series_Part_10-Mixed_By_Dave_Seaman-(REN41CD)-Retail_2CD-2008-OBC.torrent
aszfalt.
nem promós.
-
Flow
senior tag
válasz
Kis zöld izé #915 üzenetére
Maradjunk annyiban, hogy kissmillió dologtól függ, mi szól tisztán, és mi nem.
-
Flow
senior tag
VA-Renaissance_The_Master_Series_Part_10_Mixed_By_Dave_Seaman-2CD-Promo-(REN41CD)-2008-DGN
-
Flow
senior tag
Megértelek. De mindenkinek mást jelent "A" bulikorszaka, máshogy éli meg, más hely volt a kedvenc ésatöbbi. Mástól is hallottam már anekdotákat a régi kulthelyekről, tehát valószínűleg van benne valami. Sajnos (vagy nem sajnos) a világ változik, és vele együtt minden dolog.
Ez esetben kicsit én is úgy érzem,hogy rossz irányba... Pedig én nem 15 éve kezdtem, mint te, hanem jóval később...Jut eszembe, valkanán voltál?
Az elég nagy flash volt...
-
Flow
senior tag
Ezek szerint én is a fiatalabb korosztályba tartozom, első bulijaim úgy 2000-2001 körülre tehetők. Nekem kicsit az a benyomásom, hogy akkor még több volt az olyan ember, aki a zene élvezetéért ment, és nem sikkből, vagy a trend miatt. Persze akkor is be voltak tolva az emberek, de mintha valami más lenne...
-
Flow
senior tag
hupsz, valamiért privibe küldtem.
-
Flow
senior tag
Hernan_Cattaneo_and_Anthony_Pappa_-_Live_at_Flort_the_Club_Siofok-08-19-LINE-2007-XDS
asphalt.Voltam rajta, nem klasszis a zene, de hallgatni itthon kellemes.
-
Flow
senior tag
-
Flow
senior tag
Hát sajnálhatod, hogy nem jöttél. Az év bulija zenei téren. Ezt elég kis rizikóval mondhatom. Aki teheti, mindenképpen szerezze be a set-et mp3-ban. Hibátlan volt, igazi progi. Nem szeretek áradozni semmiről, de ez a party
Ami a nonsense-t illeti, igényes hely, nem tudom, új-e, én még nem hallottam róla, de a wc rendben, igényes kialakítás, fénytechnika sem volt rossz, kicsit talán túl világos volt, meg párszor szembeszúrt a laser, de belefér. b52: 1100, ha jól emlékszem, redbull 800, kis üveges hejneken: 600 (nem úgy, mint stúdióban, ahol 1100), pultosok VISSZAADNAK. Nem volt face kontroll, de az emberek összetétele teljesen rendben volt, csajok egészséges arányban, kevés kopasz.
Új élménnyel lettem gazdagabb: volt helyem táncolni.
Kicsit talán fértek volna be többen a hangulat miatt, de legalább nem volt tömegnyomor.
-
Flow
senior tag
Mondjuk elég mix a társaság... ilyen sander meg mauro együtt.. most mindenkit akarnak kiszolgálni aztán a végén senkit sem fognak...
-
Flow
senior tag
Valaki howellsre szombaton?
-
Flow
senior tag
Buék mindegyikőtöknek!
-
Flow
senior tag
Elég nyögve nyelősen szedi a sendspace-ről...
-
Flow
senior tag
válasz
#54715584 #668 üzenetére
Warren mixre van esély?
Szerintem nagyon jó hangulatot csinált, bár ez a 3000 helyett 6k-s belépő kicsit demoralizáló volt. Ez van. Hangosítás szvsz nem elég. Először azt hittem süketülök, de simán hallottam a többieket. Szerintem ez nem normális.
2 szám is volt az utolsó gu-járól amúgy (legalább), de ha valaki azt a zenét várja, inkább valami csillpartyra fizessen be.
-
Flow
senior tag
Heló! Augusztus végén hernan bácsi volt a flörtben. Égre földre kerestem a mixet, de nem találom. Valakinek nincs meg esetleg közületek?
-
Flow
senior tag
Mi a véleményetek amugy az uj(najo, nem annyira) warren gu-rol? Nekem bejön a csilles stilus.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- GL.iNet AXT1800 (Slate AX) - Vadiúj Wi-Fi 6-os mini router, VPN-re is ideális
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4090 BTF 24GB GDDR6X Graphics Card
- Bomba ár! MacBook Pro M1 14" 2021 - M1 Pro I 16GB I 512GB SSD I OS X Sequoia I Cam I Gari!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest