- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geller72: Az MS Seed szervert üzemeltet a gépeden és lehet hogy nem is tudsz róla?
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Szekszárdi pumpa pálya
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azazello-
senior tag
-
Szuperboci
senior tag
-
Fercsa
senior tag
-
Azazello-
senior tag
-
törölt tag
-
Integra
titán
-
Integra
titán
majd egyszer meghallgatom újra.
azt tudom, hogy kecelen irdatlanul elborult zenét játszott anno (2000-2001), az valami hihetetlenül agyeldobós beteg zene volt..
bár akkor még keményen volt globalunderground buli a koronában, ez is az volt.
sasha amúgy tuti megint agyon volt ütve, egyszerűen szétcuccozta az agyát teljesen. ha az apja is ott van, akkor ő is kész van mindig.
-
Flow
senior tag
-
- iSO -
tag
Hiba volt...
5000 res limitált party... Jegy sorszám: 6551
Bár talán egyedül a tömeggel nem volt baj. Volt asztalunk, leültem és elvoltam.
Illetve lettem volna, ha nem a full monoton, istenverte elmebeteg zenéit hozza.
Mikor már vagy a harmadik C64/Midis tracket tette fel, akkor komolyan gondolkodóba estem, hogy hol is vagyok épp??Gyerekek ez nem Sasha... Ilyet bárki tud. Nagyon kevés kimagasló pont olt az este, nem tudta tartani a dinamikát, egy depresszív hullámzás volt az egész esre. Egy-egy jó baselne.. de amúgy semmi. 4 en mentünk, egyöntetűen azt valljuk, hogy ez hülye. Jókedvűen mentünk, de befordultunk... Hazafelé majdhogynem a hülye jurotrenszet jobban éklveztem a kocsiban, mint az estét...
Sajnos kidobott idő és pénz volt...
Megerősödött az, hogy lehet szépen elővenni a régi essencialokat és hallgatgatni...Kellemes ünnepeket Nektek!

iSO -
^Andrew^
csendes tag
where the earth meets water and there where
the sun rises high
where sweet ???ness fruits smell
i don't mind to die
to survive.when i got ??? the road
i hope i wasnt lie
to play the touch down
open the sky when the sunlight
too much there in my mind:
die to stop to survive every day jeejeejéééjéé...én eddig ennyit bogoztam ki belőle . ha megvannak a hiányzó kifejezések, vagy te mást értettél, akkor postold be

-
Integra
titán
-
Integra
titán
-
Integra
titán
-
tojsz™
aktív tag
-
törölt tag
-
Achill3uS
nagyúr
-
törölt tag
remelem majd a nyaron sikerul egy jo huzos, de megis nyari feelinget ado mixet osszedobnom, csak keresnem kell a zeneket meg, vagyis vannak regebbi szamok, mint az ace of base feldolgozas, vagy been too long, sandcastles, make a move on me, stb de hat ezek mar leragott csontok, attol fuggetlenul, hogy nagyon jok es barmikor meghallgathatoak
sztem keves most az uj zene, de lehet csak mi vagyunk itt lemaradva europaban...
egyebkent iSO ha kellenek jo zenek, akkor nezd meg a www.1.fm oldalon a club1 adot, ott a zenek alatt kiirjak a szamcimeket is meg az archivumban is tudsz keresni A-tol Z-ig
szoval ha nem futnank ossze, akkor is megvan a lehetoseged a zenebeszerzesre, nekem is onnan vannak
Achill3us: en a tavalyi jody esten lattam par emberket / csajt a dekoracionak / szemetesnek kiallitott olajos hordokba gornyedni
hala jo egnek testkozelben meg nem futottam ossze ilyen emberekkel 
-
törölt tag
-
törölt tag
-
törölt tag
-
törölt tag
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Video digitalizálás
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- EU: senki ne használjon Huawei és ZTE hálózati berendezéseket!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128gb - Jó állapot, akku 100%, tokkal és fóliával, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S26 Ultra 12/256gb Cobalt Violet - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 128gb - Makulátlan, akku 100%, garanciális, tokkal, akár beszámításal
- 4 FAJTA (Május) DELL Latitude Laptop Tartós-Golyóálló-AKÁR SULIBA 7320 7430 7440 5320 5420 5430
- NEW! Bontatlan Lenovo Thinkpad T14 G6 Tartós Üzleti Laptop 14" -40% Ultra 7 255U 16/512 FHD+ Magyar!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Lenovo X13 i5-10310 16Gb ram 512Gb Nvme, érintőkijelző, számla, gar
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 8GB I 250GB I DVDRW I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest