Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- macOS PC-re Összefoglaló
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
PB
tag
válasz
Antonio #1519 üzenetére
udv Antonio,
Hirtelen par gondolat, a kert zenekkel kapcsolatban meg ugy altalaban a postodrol.
Eloljaroban, szamomra nem konnyu definialni mi az az instrumentalis elektromos zene, szerintem az utobbi idokben egyre terjedo modular szintis eloadok boven kimeritik ezt. Youtube HD vilagaban egesz jo minosegu audio streameket lehet talalni:
https://www.youtube.com/results?search_query=modular+on+the+roofHa instrumentalis breakbeat zeneket keresel, ( figyelmen kivul hagyva hogy egy analog szinti is boven hangszer
), szerintem a Hybrid anyagai mervadoak, ö eleg sok hagyomanyos hangszer sample-t hasznalt anno:
https://itunes.apple.com/ch/artist/hybrid/id4054018?l=en(Progressziv, deep, minimal) houseban tovabbra is erdemes adott evek Global undergroundjai, Balance
sorozat (!!!), Reneaissance master darabjaibol erdemes kiindulni kezdeskent, ezekbol evente lehet jopar darabot talalni.
Digweed is adogat ki meg elo mixeket minden evben parat, kicsit a Global undergroundra hajazva, kulonbozo varosokbol. Valtozo minosegben, de legalabb eleg hosszuak ahhoz hogy mindig van rajta jo szakasz.
Regiek kozul Sasha Involver szeriaja amit erdemes bepotolni ha kimaradt.
Ezek kb. azok a sztenderdek amik azert mar jo par fokkal a mainstraim EDM felett allnak (ott Tiesto vagy nem tudom melyik majom van epp a kozpontban most..bar Tiestora ezt megsem mondom, de altalanossagban nagyon sokat romlott a szcena a popularis iranyban.).
Spotify-on is egyre tobb ilyen 'kiadott' mix tunik fel jo minusegben, megkonnyiti a szelektalast, hogy aztan az igazi jokat szerezd be esetleg offline ha szukseges.Ahol inkabb elo mixek, trackek elerhetoek az a Soundcloud, egy eleg jo social oldal, ha csatlakozol adj hozza es akkor lehet latni like-olt , hallgatott stb trackeket: [link]
Mixcloud is van ugye, es elofordul par regi felrakott album kb azokbol az idokbol is, amikor 'kiszalltal'
Hangminosegben mindket oldal eleg gyatra, vannak anyagok hallasra eleg magas bitrataval, de a tobbseg max 192kbit-es.Youtube-on is van par jo csatorna, HD-ban meg a minoseg sem olyan veszes,
https://www.youtube.com/user/mixmagtv
https://www.youtube.com/user/brtvofficialMeg egy oldal, ami abszolut az elo dolgok korul mozog az a https://www.be-at.tv/ , ami elektronikus zenei bulikbol streamel.
Nem teljesen tiszta hogy te most audiofil zene elmenyt keresel elektronikus mufajban, mert ha igen akkor rengeteg minden kiesik a fenti oldalakbol, es erdemes FLAC forrasokat szerezni offline a nagyobb kiadoktol (labelektol direkt letoltes, de akar itunes is).
Ha abba szeretnel belehallgatni hogy mi tortenik most szcenaban, akkor soundcloud eleg jo kiindulo pont.
Stilusban ami kimaradt eddig, dubstep, illetve aktual d&b, breakbeat vonalakon nem sokat tudok segiteni. Regen, General Midi, DJ Hyper, Chrystal Method, Stanton Warriors, Too many Djs akik beugranak, ha nekik vannak ujabb dolgaik lehet erdemes megnezni.
szolj ha valamiben meg tudok segiteni,
udv -
PB
tag
válasz
Integra #1497 üzenetére
szia, meghallgattad az öreget?
pár hete néztem meg ezt a helyet és nekem nagyon tetszett... a hang, tekintve hogy multiplex mozitermekbol alakították ki (két termet a háromból), óriásit szól , az árak elfogadhatóak szerencsére elmaradnak a külföldiek által is rendszeresen látogatott 5kerületi szórakozóhelyektől...
legközelebb nov 17én tervezek menni hunter/game formációra, mostanában ezek jönnek be, de a legutóbbi finebassen is rendesen odavert... 3 óra deep/vocal house.
szóval ajánlom a helyet a mindenkinek -
PB
tag
válasz
Integra #1486 üzenetére
nick warren igen.. amúgy a cimborája jody wisternoff is nagyon hangulatos, táncos deep house-t játszott 1-2 hónapja a merlinben.
van egy újabb társaság Tale of Us-nak hívják őket, nyáron belefutottam egy random buliba a chachában, most decemberben lesznek újra cinema hallban.
oda már lehet érdemes lesz autóba ülnöd -
PB
tag
válasz
Integra #1486 üzenetére
na..nem járok erre mindennnap
a tömeg nem volt vészes, néhány events hallos bulihoz képest, meglepően kevesen voltak a 'sasha teremben' ... ahol igazán durva tömeg volt, az richie hawtin (1órás szett?!) , carl cox és társai helyszínen volt.
igen , sasha valóban nem verte szét a házat..gondolom nyáron ibizán inkább ezt a stílust preferálja a közönség amit a linkelt mix is tükröz..
kellemes két óra volt azt kell mondjam. de csak két óra... legközelebb nem megyek olyan buliba ha nagyritkán rászánom magam, ahol özönlenek a dj-k és van mindenkinek 1-2 órája játszani. alapvetően a hosszabb szetteken szocializálódtamamivel konkrétan bajom volt az a lehúzás, benne maradt a buliban Xe Ft-om, mert nem kp-s fizetés volt ,de nem is paypassos ,hanem kuponakat (!!) adtak a pénzedért..azt sehol nem mondták el (pl. internetes oldal, vagy helyszínen kiírva stb) hogy ezeket nem váltják vissza.. miután végigbalhéztam pár ilyen 'pénzváltót' reggel6kor, kifelé menet hozzábsztam a kidobókhoz megmaradt pénzem..
-
PB
tag
Elég gyenge ez a BS2010 , ennyi pénzért nem?
Ahogy én néztem , 2-4 óra lesz ami jó mindennap... sven vath, digweed , cattaneo, kalbrenner.
Nagyszínpad chemical-ékon kívül meg inkább érdekes.
Megy valaki?
-
PB
tag
válasz
birka1337 #1458 üzenetére
szerintem bulija válogatja.
ha van egy classic house party akkor valószínűleg simán elmegy a bakelit nincs vele gond (hosszáteszem nem semmi ez a kategória hogy mittomén 1996-2002 közti zenékkel csinálnak egy bulit a studióban, ami már klasszik kategória de mind1, kicsit szentimentális vagyok, mert szép korszak volt nekem)
azonban ha 2010-ben elmegyek egy buliba, én valahogy többet várok mint hogy összekevernek két bakelitet (lásd dandy hasonlatom) vagy a beatportról leszedett mp3-akat dobálják egybe.
egy kis loopolás, acapella, egy szinti, vagy saját ütemek belecsempészése , ha DJ lennék számomra motiváló lenne hogy valami "sajátot" , élőt , "csak itt csak most
" tegyek az emberek fülébe. és ez a magyar élvonalból "nagy öregektől" szvsz teljesen hiányzik. nem is törekszem őket meghallgatni.
amig csak lemezeket lehetett rendelni és amolyan félistenek voltak 10-15 évvel ezelett addig szerintem mindegy volt. most már talán többek figyelnek fel ezekre, mióta elérhetőek váltak bárki számára az otthon DJ-zés lehetősége, nem kell töbszázezret lemezekre-lejátszókra költeni hogy egyáltalán belekóstoljon valaki.
tök igazad van abban, hogy a reklám is keményen bejátszik,zabiela valószínűleg nem csak a felszerelést kapja ingyen a piotól
vagy digweed a traktortól
nekem ez a véleményem.
mostanában kicsit jobban odafigyelek a zenékre a bulikban és ezek tűnnek fel.de egy csúcs technikától még senki sem fog "jó" zenét játszani, csak nagyobb eséllyel nem b@ssza el
-
-
PB
tag
-
PB
tag
válasz
oettinger01 #1384 üzenetére
sajnáltam szegény koronát mikor bezárták, pár szerencsétlen túladagolt barom miatt.
-
PB
tag
válasz
Integra #1389 üzenetére
voltam én is, ráadásul elég sokat tettem az ügy érdekében, még évek óta újra vonatra is szálltam az ügyért.
sajna nem mondanám hogy megérte a laza 20k ezért a buliért...
ilyesmit írtam be róla a freee.hu-ra:
talán két nappal a buli után kevésbé releváns de egy pár szóban leírom a véleményem főleg annak aki nem volt.
a buli rendkívül szórakoztató volt, rájöttem egy újabb pozitívumra a balatonsound-dal kapcsolatban, mégpedig a szórakozók minőségére... nem volt ennyi hurkatöltő mint s&d-n.
ami megmaradt... előttem egy hiányos fogazatú , közönséggel szembefordult ember, talán hype-olni próbált; aztán egy poéngyáros akinél Zabiéla = Béla, John = Jani, ezt kb. percenként. Meg egy csomó vicces szerencsétlen futóbolond. szóval közönség átlagon aluli.
sokak szerint nem volt hering. Nem akarom akkor megtudni az milyen
Kiszolgálás, bejutás (porta!!!!) átlagon felüli, árak sem túlzók, tényleg máshol sem olcsóbb. A hang szerintem elfogadható volt még hátul is, de Chriss-en ahol jelentősen halkabb volt mint azt követően azért ez még nem volt egyértelmű
A hely pozitív volt, tavalyi Sasha-n nem voltam, ezért meglepetés volt a Vajdahunyad vár stb. ráadásul jól megközelíthető is volt.
Zene: Zabiela fantasztikus volt, hallottám már 1-2x, de valószínűleg egy buliját sem hagyom ki a jövőben.
Digweed egy fél óráig kellemes (de valóban hálátlan) felvezetést követően ami számomra elég hosszúra nyúlt, Sashához csatlakozva vált kitűnővé. Sashát önálló részét meg szerintem átmászkáltam, valószínűleg mert kevésbé fogott meg.
Köszönet hogy a 3 dj-t egyszerre halhattuk!
rövid verzió:
szar emberek, hering, jó zabiela, jó vége.
buli utóíze lehúzás. -
PB
tag
prydz@sing sing
egész jó kis bulit hozott össze barátunk,
sokkal kommerszebbre számítottam, ehelyett 2óra igazi kis happy hangulat, sok saját zenéjével tehát egy pjano, europa, meg murányi vagy mi azért lementek ilyen-olyan remixben,
nem egy szárcsa féle audio orgazmus, de azért voltak húzos trekkek bőven,
kár hogy nem a b.soundra jön a sziget helyett...
látszám nem volt több 400-500főnél ami vicces, egy nagyjából 1000-1500 főt is elbíró klubbanpár videó amit találtam,
[link]
[link]
[link]aki teheti hallgassa meg az embert
-
-
PB
tag
új zabiela album!!!
nem adnék segítséget a beszerzéhez, nemtom mostanában itt a ph!-n mennyire ugranak az ilyesmire, de nem bonyolult megtalálni
vagy priviben!Renaissance The Masters Series Part 12 (Mixed by James Zabiela)
nagyon kellemes! -
PB
tag
elnéztünk warren bá' ra, a la studio..
a körülmények: a tömeg mint azt vártuk meglehetősen nagy volt, de láttam én már jóval nagyobb heringbulit isa ruhatár oda-vissza katasztrófa... hang nagyon rendben.
zene: sok nem maradt meg, a hajnali órákban értem el azt a szintet, hogy 24 órája voltam talpon, hiába a kapitalizmus kihasználja a munkásembereket...
volt néhány klasszik zene, panoptic, yeke yeke, ezek elég jókor, jó helyen lettek feltéve, amúgy meg warren szerű általában "trendi", amolyan trance-es hangzás volt a meghatározó, de semmi köze az utóbbi néhány warren GU-n mixelt zenékhez.
Lehet a youtube-os videókból több lejön, mint ebből a meghatározásból -
PB
tag
BalatonSound-ra valaki?
[link] -
PB
tag
igaz nem mai, de azért megkérdem, hogy érdekel valakit ez a mix?
John Digweed 23-jul-2006 guest mix Martin Garcia
ha igen, feltöltöm vhova. -
-
PB
tag
sziasztok
kb. 10 perce hallgatom az új Gu32-t, asztakurva!!!!!
kezd visszatérni a hitem a ebbe a sorozatba...
még nem nagyon tudok objektíven nyilatkozni, majd mondok pár részt, hogy mi az ami totál padlóra küld bár eddig végig ezt csinálja a CD1
ha kell valakinek az eredeti cd-kről, veszteségmentesen (loseless) grabbelt anyag küldjön privit. ~700megát szed le a torrent file, cserébe végig ~1000kbit/s.
további szép estét! -
PB
tag
[link] kattogok rajta hogy érdemes-e átmenni, nem balhéznak -e a magyarokkal Újvidéken túlságosan. Eddig azt hallom vissza, hogy semmi, pl. akik kint élnek, de azért kevésbé lehet ez felhőtlen mint Mo-n szórakozni...
aztán lehet ezek a parák addig tartanának míg Tenaglia vagy Digweed nem kezdi a műsorát -
PB
tag
Zabla kemény az 5000-es hsz.nél a kép
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A karcsúság ára
- Hammer Construction 2 Thermal 5G - építő jellegű kritika
- Vezetékes FEJhallgatók
- eFootball
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060 (ELKELT)
- Fedezd fel a Sharkoon 650W 80+ Gold erejét - elérhető most!0% THM-re is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest