- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
PB
tag
-
PB
tag
-
Integra
titán
-
Integra
titán
-
Integra
titán
-
XSiGma
aktív tag
-
birka1337
tag
Van annak neve a kisfilmen kívül? Én nemnagyon tudok róla. Talán Visual Show? Egyébként a video jockey vagy VJ az maga az elkövető aki kitalalja, összerakja, vagy épp összelopja az ötleteket és 1 programmal a kivetítőre varazsolja. Rákeresni, bővebb infot talán 1-2 vj csapattól lehetne mint pl: Kiégő Izzók, Eclipse Inzanes, Praxinoscope, monkeypresso, hat igy hirtelen többet nem tudok mondani. Ami még ezzel a témával foglalkozki az a Cinetrip, itt szoktak lenni versenyek is, erre érdemesebb rákeresni, komoly videok vannak youtubeon.
-
birka1337
tag
-
Integra
titán
-
Integra
titán
lent fogok találkozni nagyon régi brigáddal, akikkel 16 éve kezdtünk éjszakázni, leszünk páran szerintem

mondjuk necces egy picit, mert nekem pont aznap céges bulinapom van valahol vidéken, és ez nagyon megváltoztatja az egész haditervem, úgyhogy céges banzájra is motorral megyek, aztán onnan direktben leszáguldok füredre, szobát is csak magamnak intézek valami szállodában, most nézem
nem tudok még jegyárról, elővételről semmit
-
Vandit.
addikt
-
shteer
titán
-
Flow
senior tag
-
shteer
titán
-
Vandit.
addikt
-
Integra
titán
-
Vandit.
addikt
-
Integra
titán
-
Integra
titán
-
Integra
titán
-
Vandit.
addikt
-
bobsys
veterán
-
Integra
titán
-
Vandit.
addikt
-
Integra
titán
-
Integra
titán
-
Reac^
őstag
Ezekhez muszály hozzászólnom. Abszolút egyetértek ezekkel a változásokkal bár 2002 előtt nem nagyon jártam bulizni, még elég fiatalka voltam.
Bár engem anno annál inkább elrabolt az igazi klasszikus trance érzés, ami akkor valljuk be magyarországon rohattul nem volt széleskörben elterjedt.
Kattantunk természetesen a nagy nevekre is, alias Tiesto, de róla is elmondható, hogy 2003-ig nem volt valami ismert, és addig tényleg megvolt a stílusa és a varázsa. Talán ez minden stilusról/dj-ről elmondható. Ettől függetlenül eredetileg ezek az évek voltak meghatározók ebben a stilusban számomra és főleg örülök neki, hogy végre kezd publikummá válni a progival egyetemben olyan 2005 óta. És eltudunk menni egy-egy nagyobb névre, vagy akár a téli szezonban 1-2 hazai névre, hogy a zenéért legyünk ott.
A szükséges rossz pedig amit ti is irtatok, hogy ma a bulibajárók nagy része az trendből jár, meg azért, hogy pózoljon egyet a partifotósoknak.
Ezt le kellett írnom.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Hallgat valaki Justmusicot? Vasárnap 3kor volt valami űber szállós mix, azdekéne

-
Integra
titán
-
Integra
titán
-
Integra
titán
-
Integra
titán
-
Flow
senior tag
-
Integra
titán
-
Integra
titán
-
Integra
titán
-
Integra
titán
-
Vandit.
addikt
-
Vandit.
addikt
-
Integra
titán
lehet

93-ban (akkoriban még asszem gimi elsőbe jártam, talán másodikba?) már fortunában nyomtuk minden szombat este schulz-ra meg andrew j-re.. egészen zárásig, ami ha jól emlékszem 95 nyarán volt.
és aztán jött kecel...
mi 2000-ig jártunk le bp-ről az összes bulira leautóztunk, azóta se voltam és már nagyon nem is mennék. ahogy az akkori brancsból már senki más se, érthető okokból. de ami bulik akkor ott lent voltak abban a 4-5 évben...
akkor még a zene volt az első. és olyan kemény globalunderground bulik mentek, méltóak a névhez minden tekintetben... ott az olajszőkítőkkel ugráltatok egymás nyakában, senkit se zavart, hogy ki honnan jött, az egész országból jöttek mindenhonnan és mind ismertük egymást.. a kopasz 130 kilós maffiózó ugyanakkora jófej arc volt mint a kis megszeppent fiatal, ömlött a pezsgő, a víz, havazott ahogy a csövön kifért, itt buli volt a javából, nem egy, nem két komoly dj-t láttam itt sírni, úgy kész voltak.
jaja, volt cucc keményen, de itt teljesen más értelme volt, arról nem is beszélve, hogy akkoriban a minősége és a tisztasága is igen csak más volt, mint a mai szaroknak..
nekünk ez volt az ami a zenét és a bulit jelentette. aztán jött 99 év vége és akkor minden megváltozott.. nagyon durván
utána még persze jött kb az összes fontos meg komolyabb klub az országban, meg bécsben meg horvátoknál, de igazából ez a két hely volt a maradandó. -
OtheriS
csendes tag
Hát sajnálom is...
Nah ezek ilyen kecel féle árak, ezek elmennek. Amugy igen multkor énis hasonlot éreztem... volt hely meg ami a legjobb letudtam ülni. Nemtudom James Zabielan voltál-e de az kész volt, semmi hely, tényleg egymáson tapostunk, de zabi nagyon jót játszott...
Azt a setet én is kérném ha esetleg vlaki megtudja szerezni -
Vandit.
addikt
-
Integra
titán
-
Integra
titán
-
bobsys
veterán
-
OtheriS
csendes tag
-
Integra
titán
-
Integra
titán
-
Vandit.
addikt
-
- iSO -
tag
-
törölt tag
-
törölt tag
-
Integra
titán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- E-book olvasók
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Bittorrent topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nem annyira csodás az ASUS csodakábele
- További aktív témák...
- 100.000 ft tól elvihető RÉSZLETRE Lenovo Pro 7 16IRX9H 4090
- G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 32GB (2x16GB) 6000MHz CL30 - Alza élettartam garancia
- Palit GeForce RTX 4070 Ti SUPER GamingPro OC WHITE 16GB - Alza garancia 2027.11.10 - BESZÁMÍTOK
- PowerColor Radeon RX 7900 XTX RED DEVIL OC 24GB - Garancia - BESZÁMÍTOK!
- Új, Gamer félgép - GIGABYTE B650 EAGLE AX + Ryzen 7 7800X3D + Corsair 2x16GB DDR5 6200MHz
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- AKCIÓ! Dell Precision 3571 i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Lenovo T14 Thinkpad G3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X12 Detachable i5-11G I 16GB I 512SSD I FHD+ Touch I Cam I W11 I Gari!
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ezzel kezdődik!!

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Nah ezek ilyen kecel féle árak, ezek elmennek. Amugy igen multkor énis hasonlot éreztem... volt hely meg ami a legjobb letudtam ülni. Nemtudom James Zabielan voltál-e de az kész volt, semmi hely, tényleg egymáson tapostunk, de zabi nagyon jót játszott...
Azt a setet én is kérném ha esetleg vlaki megtudja szerezni