- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
KERO_SAN
aktív tag
-
PB
tag
szia, meghallgattad az öreget?
pár hete néztem meg ezt a helyet és nekem nagyon tetszett... a hang, tekintve hogy multiplex mozitermekbol alakították ki (két termet a háromból), óriásit szól , az árak elfogadhatóak szerencsére elmaradnak a külföldiek által is rendszeresen látogatott 5kerületi szórakozóhelyektől...
legközelebb nov 17én tervezek menni hunter/game formációra, mostanában ezek jönnek be, de a legutóbbi finebassen is rendesen odavert... 3 óra deep/vocal house.
szóval ajánlom a helyet a mindenkinek -
PB
tag
nick warren igen.. amúgy a cimborája jody wisternoff is nagyon hangulatos, táncos deep house-t játszott 1-2 hónapja a merlinben.
van egy újabb társaság Tale of Us-nak hívják őket, nyáron belefutottam egy random buliba a chachában, most decemberben lesznek újra cinema hallban.
oda már lehet érdemes lesz autóba ülnöd
-
PB
tag
na..nem járok erre mindennnap

a tömeg nem volt vészes, néhány events hallos bulihoz képest, meglepően kevesen voltak a 'sasha teremben' ... ahol igazán durva tömeg volt, az richie hawtin (1órás szett?!) , carl cox és társai helyszínen volt.
igen , sasha valóban nem verte szét a házat..gondolom nyáron ibizán inkább ezt a stílust preferálja a közönség amit a linkelt mix is tükröz..
kellemes két óra volt azt kell mondjam. de csak két óra... legközelebb nem megyek olyan buliba ha nagyritkán rászánom magam, ahol özönlenek a dj-k és van mindenkinek 1-2 órája játszani. alapvetően a hosszabb szetteken szocializálódtamamivel konkrétan bajom volt az a lehúzás, benne maradt a buliban Xe Ft-om, mert nem kp-s fizetés volt ,de nem is paypassos ,hanem kuponakat (!!) adtak a pénzedért..azt sehol nem mondták el (pl. internetes oldal, vagy helyszínen kiírva stb) hogy ezeket nem váltják vissza.. miután végigbalhéztam pár ilyen 'pénzváltót' reggel6kor, kifelé menet hozzábsztam a kidobókhoz megmaradt pénzem..
-
PB
tag
-
BITBOYS
addikt
-
hoffman_
nagyúr
-
PB
tag
-
R
senior tag
-
PB
tag
-
Flow
senior tag
-
birka1337
tag
-
Flow
senior tag
-
Flow
senior tag
-
Integra
titán
-
Flow
senior tag
-
birka1337
tag
szilveszteri buli mind a kettő.
más:BALATON SOUND
Zamárdi, Hungary
8-9-10-11th July 2010És te készülsz már?
Jegyárak 2010
Napijegy:
Elővételben június 17-ig: 12 500 Ft
Június 18-tól és a helyszínen: 14 000 FtBérlet:
Elővételben június 17-ig: 29 900 Ft
Június 18-tól és a helyszínen: 35 000 FtVOLT Fesztivál – Heineken Balaton Sound kombinált bérlet: 46 000 Ft
kattkatt

-
shteer
titán
én nyertem 2 jegyet, szóval megnéztük mi volt

felipe-t hallgattuk meg először, az még bejött, dave clark már nagyon erős volt nekem
amiért megérte elmenni az a booka shade show-ja volt
előttük a silicon soul nagyon jól kezdett tribe-os dallamokkal aztán szinte kiürítették a csarnokot, volt ott minden, house, a végén trance alapok.. nem kívánom senkinek 
sztem ferry corsten is jól kezdett, a végére ő is eldurvult
ott is hagytuka sípokat remélem hazáig mindenki lenyelte aki fújta a bulin
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
PB: itt annyi gáz ember volt, hogy a utánna egy SDZ partin fel sem tűnne egy sem, főleg a techno-csarnokban, felipe után nem is voltunk ott sokat
-
PB
tag
voltam én is, ráadásul elég sokat tettem az ügy érdekében, még évek óta újra vonatra is szálltam az ügyért.
sajna nem mondanám hogy megérte a laza 20k ezért a buliért...ilyesmit írtam be róla a freee.hu-ra:
talán két nappal a buli után kevésbé releváns de egy pár szóban leírom a véleményem főleg annak aki nem volt.
a buli rendkívül szórakoztató volt, rájöttem egy újabb pozitívumra a balatonsound-dal kapcsolatban, mégpedig a szórakozók minőségére... nem volt ennyi hurkatöltő mint s&d-n.
ami megmaradt... előttem egy hiányos fogazatú , közönséggel szembefordult ember, talán hype-olni próbált; aztán egy poéngyáros akinél Zabiéla = Béla, John = Jani, ezt kb. percenként. Meg egy csomó vicces szerencsétlen futóbolond. szóval közönség átlagon aluli.
sokak szerint nem volt hering. Nem akarom akkor megtudni az milyen
Kiszolgálás, bejutás (porta!!!!) átlagon felüli, árak sem túlzók, tényleg máshol sem olcsóbb. A hang szerintem elfogadható volt még hátul is, de Chriss-en ahol jelentősen halkabb volt mint azt követően azért ez még nem volt egyértelmű
A hely pozitív volt, tavalyi Sasha-n nem voltam, ezért meglepetés volt a Vajdahunyad vár stb. ráadásul jól megközelíthető is volt.
Zene: Zabiela fantasztikus volt, hallottám már 1-2x, de valószínűleg egy buliját sem hagyom ki a jövőben.
Digweed egy fél óráig kellemes (de valóban hálátlan) felvezetést követően ami számomra elég hosszúra nyúlt, Sashához csatlakozva vált kitűnővé. Sashát önálló részét meg szerintem átmászkáltam, valószínűleg mert kevésbé fogott meg.
Köszönet hogy a 3 dj-t egyszerre halhattuk!
rövid verzió:
szar emberek, hering, jó zabiela, jó vége.
buli utóíze lehúzás. -
shteer
titán
-
Vandit.
addikt
-
brownus
veterán
-
brownus
veterán
-
Flow
senior tag
-
Flow
senior tag
-
Versus82
aktív tag
-
PB
tag
-
Vandit.
addikt
Sasha - 3 Little Piggys Erre gondoltál, igaz?

-
Vandit.
addikt
-
PB
tag
-
XSiGma
aktív tag
-
BITBOYS
addikt
-
BITBOYS
addikt
-
Vandit.
addikt
-
BITBOYS
addikt
pont erre gondoltam...elsüllyed a hajó.Nyitás óta lejárok, mostanság sajna kevésbé.
Kiábrándító ott kígyózni a sorban, télen kettéfagyni mire bejutsz. Eddig szerencsém volt, mindig bejutottam sőt, volt mikor bevittünk magunkkal számunkra ismeretlen srácot is annyira megsajnáltuk. Rá volt tapadva a bejárati ajtó üvegére és úgy nézte a bennlévőket. Kicsit rá volt pörögve a bulira
-
BITBOYS
addikt
-
birka1337
tag
-
Vandit.
addikt
-
Vandit.
addikt
-
törölt tag
-
Versus82
aktív tag
-
birka1337
tag
2008.10.11, szombat
Anthony Pappa AUS/UK | Chriss | Pöli | Yvel&Tristan | Visual: Urbanizer2008.10.22, szerda
John Digweed - UK | Chriss | SlamJr.2008.11.08, szombat
Justmusic.FM presents
Jody Wisternoff | Guy J. | Infusion Live | Chriss2008.12.06, szombat
Justmusic.FM presents
Dave Seaman - UK | Relief | Cartman | SlamJr.2008.12.20, szombat
Justmusic.FM presents
Eelke Kleijn | Michael Mayer | Chriss | Dandy2008.12.31, szerda
StudioNewYearsEve
Nick Warren - UK | Chriss | Slam Jr. | Cartman2009.02.14, szombat
TechSession
Luke Slater -UK ( PAS album launch ) | Umek - SLO | Budainemtom ki mennyire szereti a Pendulumot de van egy ilyen is:
Pendulum @ Vasúttörténeti Múzeum 2008.11.07 -
oettinger01
őstag
-
a_tesz
Korrektor
jól mondja feljebb a kollega
tessék itt az egész01 Bios and Retroid - Ultraviolet (Retroid Arousal Mix)
02 Francis Blaid - If I Want (Retroid Remix)
03 Retroid - Day Break (Original Mix)
04 Feralcode and Wiseman - Next Time (Retroid Remix)
05 Retroid - Snowdrop (Original Mix)
06 Emotional Horizons and X-Plorations - Emotia (Retroid Break Mix)
07 DJ 'G' - June 31 (Original Mix)
08 Flack Su - Runner-up (Original Mix)
09 Ass - Cinnamon (Yvel and Tristan Remix)
10 Add 2 Basket - Coming Back 2 Life (Yvel and Tristan Remix)
11 Off Mind - Eternal Night (Retroid Absorbed Mix)
12 Blake Jarrell - Okoboji (Retroid Remix)
13 Jordan Daniel - Athens (Original Mix)
14 Joel Armstrong - Silver Moon (Derek Howell Remix)
15 Andy Moor vs. Michael Wilson - Control Me (Original Mix)
16 BT feat. Jan Johnston - Communicate (Deeptone vs. Slighter Mix)
17 Lamb - Gorecki (Breaks Mix) -
mad1
veterán
-
birka1337
tag
-
birka1337
tag
passz, mert csak egy tracklistet találtam..
-
birka1337
tag
-
Flow
senior tag
-
bobsys
veterán
-
bobsys
veterán
-
Lejszi
senior tag
-
XSiGma
aktív tag
-
Versus82
aktív tag
-
bobsys
veterán
-
Versus82
aktív tag
-
bobsys
veterán
-
Vandit.
addikt
-
Pat
tag
-
Fercsa
senior tag
-
Pat
tag
-
jokka
csendes tag
nah akkor közkívánatra, a "szerzők" utólagos engedélyével
a linkek:John Digweed - Live at Korona, Kecel (2008-06-13) Part 1[link]
John Digweed - Live at Korona, Kecel (2008-06-13) Part 2[link]
John Digweed - Live at Korona, Kecel (2008-06-13) Part 3[link]
John Digweed - Live at Korona, Kecel (2008-06-13) Part 4[link]
John Digweed - Live at Korona, Kecel (2008-06-13) Part 5[link]
John Digweed - Live at Korona, Kecel (2008-06-13) Part 6[link]
John Digweed - Live at Korona, Kecel (2008-06-13) Part 7[link] -
Vandit.
addikt
-
Reac^
őstag
-
Vandit.
addikt
-
Flow
senior tag
-
Flow
senior tag
-
a_tesz
Korrektor
-
Flow
senior tag
-
Vandit.
addikt
-
lorcsi
veterán
-
Reac^
őstag
-
Vandit.
addikt
-
birka1337
tag
Rács Balu azt írta hogy 1 nappal szenzésön előtt ingyen osztogatták a jegyeket a pozsonyi főtéren.. Szerintem olyan 8-9 ezer ember lehetett, ebből kb a fele fizette ki a jegyét a többi nyerte/kapta/szerezte vhonnan ingyen.. Dehát ezt nemlehet tudni.. Azért ezen a képen látszik hogy sokan voltak:
[link] -
a_tesz
Korrektor
-
Achill3uS
nagyúr
ah, volt tömeg, de igazából csak a ruhatár és a wc volt a gáz, amúgy volt elég tere mindenkinek, még elöl is, nem az a studios téma mikor a gyomrodban térdel a mögötted álló, syma csarnok azért tényleg kell ehhez a rendezvényhez...
zeneileg nagyon ott volt az idei hs, de érdekes mód nem jeff papa volt a legjobb sztem, lucca, umek, és adam beyer sokkal jobb volt (persze ez valoszinüleg szubjektiv) de igy is kihagyhatatlan lett volna szvsz idén is
(ja igen és meglepetés volt budai, hogy bevállalta a jo kis tekis veretést a végére
)
arcok azért voltak jo szokás szerint, volt egy csóka már 10kor olyan volt mint egy zombi a stalker-ből, felakadt szemekkel nyeklett nyuklott mindeki vállára, és egy másik távirányitgatta, páran sikitofrászt kaptak mikor meglátták, énis halálra röhögtem magam
meg egy másik forma kora reggel kirohant és a felállított vaskeritésnek rohant de mivel volt vagy 10 mázsa kidöntötte 10m-en, jöttek is érte a sárga ruhások 
2 negativum a végére: 3dl meleg sör 850 volt, ugy fáj a térdem h bexarok
-
Achill3uS
nagyúr
-
Achill3uS
nagyúr
-
Achill3uS
nagyúr
-
a_tesz
Korrektor
-
bobsys
veterán
-
bobsys
veterán
-
bobsys
veterán
-
g4dg3t
senior tag
-
Flow
senior tag
-
Flow
senior tag
-
Reac^
őstag
-
Flow
senior tag
-
Flow
senior tag
-
Vandit.
addikt
Part I
[00:00] 01 Fairmont - Gazebo
[01:00] 02 Rekleiner - Shall We
[08:00] 03 Cobblestone Jazz - W
[14:00] 04 Underworld - Beautiful Burnout (Tiefschwarz Remix)
[23:00] 05 ID
[27:00] 06 Lopazz - 2 Fast 4 U (Paul Ritch Remix)
[33:00] 07 Facundo Mohrr- South Fiji
[39:00] 08 Pan-Pot - Charly (Anja Schneider Tex Mex Mix)
[45:00] 09 ID
[52:00] 10 Christian Smtih & John Selway- It's like that
[58:00] 11 Povar - Haba Two (Pak & Vak Remix)
[64:00] 12 Audiojack - Ameoba
[71:00] 13 Guy J - Skin
[76:00] 14 Daso - Thujon
[83:00] 15 Monika Kruse & Gregor Tresher- And more...
[88:00] 16 Sasha - Mongoose (ID Mix)
[94:00] 17 IDPart II
[000:00] 18 Dirt Crew- Get raw (baeumel and dos santos threesixty remix)
[001:00] 19 Antix - Circade (RPO Remix)
[007:00] 20 James Mowbray & Leiam Sullivan - Tropical Heights (Ink & Needle Remix)
[017:00] 21 Beroshima - Horizon (Funk D'Void Hope Remix)
[026:00] 22 Underworld - Beautiful Burnout (Mark Night Remix)
[033:00] 23 Sasha - Who Killed Sparky?
[042:00] 24 Minilogue - Inca
[053:00] 25 Dusty Kid - Psika
[062:00] 26 ID
[069:00] 27 ID
[074:00] 28 ID
[079:00] 29 ID
[085:00] 30 Jamie McHugh - H20
[091:00] 31 Dubfire - Emissions
[097:00] 32 Swoop - Black Market (Butch Remix)
[104:00] 33 Popof - My Toyz
[110:00] 34 Federico Epis - Brasilia
[117:00] 35 ID
[123:00] 36 Sasha - Mongoose
[131:00] 38 Jack Rock - Formation Flying (Guy Gerber Jet Lag Remix)

-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Projektor topic
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Eredeti játékok OFF topik
- Bittorrent topik
- Futás, futópályák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Xiaomi 15T Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÁRI TÖLTŐK: USB-C / DELL / LENOVO / HP / FUJITSU / TOSHIBA / Asus / Macbook /// Bp,/MPL/Foxpost
- Nintendo DS/3DS játékok EGYBEN
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera
- Latitude 7450 14" FHD+ IPS Ultra 7 165U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- GYÁRI TÖLTŐK: USB-C / DELL / LENOVO / HP / FUJITSU / TOSHIBA / Asus / Macbook /// Bp,/MPL/Foxpost
- 27% - Asus külső Optikai megható!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 27% - ASUS VY279HGR IPS Monitor! 1920x1080 / 120Hz / 1ms / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

akkor meg pont semmi értelme a balatoni premiumot kifizetni ezért.