Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bambano: Bambanő háza tája
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
MostaPista
tag
A valaik segítsen hogyan kell gödröt ásni az nem egyenlő azzal, hogy valaki ássa már ki helyettem a gödröt.
Pontosan, ezeret ilyet nem is kertem.
Van annyi ismeretem, hogy tudom, hogy mire eljutnek a tanulasban oda, hogy megirnek egy ilyen programot, halalra rohognetek magatokat.
Egyszeruen arra gondoltam, hogy millionyi ingyenes program van, amelyek nagy resze nem jo semmire, lenne vegre egy jo, amit lenne ertelme hasznalni - hacsak annyi valtozat hoz, hogy sokan vegre rajonnek, hogy nem kell kiadni a bizalmas adataikat, mar jo.
Volt egy pozitiv szemleletem, hogy egy hozzaerto kap az otleten es talan egy ora alatt osszecsap egy alapszintu programot, amit kitesz a webre es az alapjan kesobb kaphat megrendeleseket, vagy csak nepszeru lesz.
A valaszokbol azonban ugy tunik, ide olyanok irnak, akik nagyvallatoknak irnak nagy rendszereket, es a "vegyel egy sap-ot, biztosan lesz benne ilyesmi is" a szemleletuk.
Kiderult, hogy az otletem nem volt jo, ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Toshiba 500 GB 2,5 Notebook HDD
- VTX AMD Radeon HD 6870 1 GB GDDR5 256 bit PCI-E Videokártya
- G.SKILL Trident Z5 Royal Neo Silver 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - Élettartam garancia
- XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT Magnetic Air - Arctic White - Alza garancia 2028.02.25.
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3915, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB GameMax Aero Mini ECO 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest