Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- arabus: 256GB-os DDR5 memóriamodul 5700 USD.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- bambano: Bambanő háza tája
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
MostaPista
tag
A valaik segítsen hogyan kell gödröt ásni az nem egyenlő azzal, hogy valaki ássa már ki helyettem a gödröt.
Pontosan, ezeret ilyet nem is kertem.
Van annyi ismeretem, hogy tudom, hogy mire eljutnek a tanulasban oda, hogy megirnek egy ilyen programot, halalra rohognetek magatokat.
Egyszeruen arra gondoltam, hogy millionyi ingyenes program van, amelyek nagy resze nem jo semmire, lenne vegre egy jo, amit lenne ertelme hasznalni - hacsak annyi valtozat hoz, hogy sokan vegre rajonnek, hogy nem kell kiadni a bizalmas adataikat, mar jo.
Volt egy pozitiv szemleletem, hogy egy hozzaerto kap az otleten es talan egy ora alatt osszecsap egy alapszintu programot, amit kitesz a webre es az alapjan kesobb kaphat megrendeleseket, vagy csak nepszeru lesz.
A valaszokbol azonban ugy tunik, ide olyanok irnak, akik nagyvallatoknak irnak nagy rendszereket, es a "vegyel egy sap-ot, biztosan lesz benne ilyesmi is" a szemleletuk.
Kiderult, hogy az otletem nem volt jo, ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sorozatok
- Bittorrent topik
- Raspberry Pi
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- BIOS topic
- További aktív témák...
- Alienware 16 Aurora - 16" 2560x1600 120Hz, Intel Core 7 240H, RTX 5060, beszámítás!
- Alpenföhn Ben Nevis processzorhűtő
- Eladó konfig! I9-14900K 2TB SSD 32GB DDR5 RTX5070 12GB!
- Szép! Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i7-11850H 32/512 A3000 4GB /1,5 Millió/
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- PS4 Pro 1TB + DualShock 4 Controller Játékkonzol
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4149
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ulefone Armor Pad 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest