Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
MostaPista
tag
A valaik segítsen hogyan kell gödröt ásni az nem egyenlő azzal, hogy valaki ássa már ki helyettem a gödröt.
Pontosan, ezeret ilyet nem is kertem.
Van annyi ismeretem, hogy tudom, hogy mire eljutnek a tanulasban oda, hogy megirnek egy ilyen programot, halalra rohognetek magatokat.
Egyszeruen arra gondoltam, hogy millionyi ingyenes program van, amelyek nagy resze nem jo semmire, lenne vegre egy jo, amit lenne ertelme hasznalni - hacsak annyi valtozat hoz, hogy sokan vegre rajonnek, hogy nem kell kiadni a bizalmas adataikat, mar jo.
Volt egy pozitiv szemleletem, hogy egy hozzaerto kap az otleten es talan egy ora alatt osszecsap egy alapszintu programot, amit kitesz a webre es az alapjan kesobb kaphat megrendeleseket, vagy csak nepszeru lesz.
A valaszokbol azonban ugy tunik, ide olyanok irnak, akik nagyvallatoknak irnak nagy rendszereket, es a "vegyel egy sap-ot, biztosan lesz benne ilyesmi is" a szemleletuk.
Kiderult, hogy az otletem nem volt jo, ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest