-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
MostaPista
tag
A valaik segítsen hogyan kell gödröt ásni az nem egyenlő azzal, hogy valaki ássa már ki helyettem a gödröt.
Pontosan, ezeret ilyet nem is kertem.
Van annyi ismeretem, hogy tudom, hogy mire eljutnek a tanulasban oda, hogy megirnek egy ilyen programot, halalra rohognetek magatokat.
Egyszeruen arra gondoltam, hogy millionyi ingyenes program van, amelyek nagy resze nem jo semmire, lenne vegre egy jo, amit lenne ertelme hasznalni - hacsak annyi valtozat hoz, hogy sokan vegre rajonnek, hogy nem kell kiadni a bizalmas adataikat, mar jo.
Volt egy pozitiv szemleletem, hogy egy hozzaerto kap az otleten es talan egy ora alatt osszecsap egy alapszintu programot, amit kitesz a webre es az alapjan kesobb kaphat megrendeleseket, vagy csak nepszeru lesz.
A valaszokbol azonban ugy tunik, ide olyanok irnak, akik nagyvallatoknak irnak nagy rendszereket, es a "vegyel egy sap-ot, biztosan lesz benne ilyesmi is" a szemleletuk.
Kiderult, hogy az otletem nem volt jo, ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest