Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: A kérdés...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
vz12
tag
válasz
sztanozs
üzenetére
En is online próbáltam ki, ma reggel kerestem egy ilyen oldalt.
[link]Az "exit"-ről nem azt mondtam, hogy nem lehet, vagy nem működik, csak azt hogy nem igazán szép. Te is azt írtad, hogy célszerű az amit én írtam, tehát nincs is vita kettőnk között.
Exit nélkül kaotikusabb a vezérlés, meg nálatok a függvény többször kapott értéket (!), ezért nem szép, de persze működik.
A plusz változóval semmi probléma, azt célozza, hogy a függvény csak egyszer kapjon értéket. Ráadásul az a plusz változó a ti megoldásotokban is ott van, de csak az egyik ágban a 3 közül.
Amúgy mindenki csinálja úgy ahogy gondolja, nekem ez szép, én így csinálom.
Attól hogy szép valami, még nem biztos hogy működik, és attól hogy működik, attól még lehet csúnya ...
Én a működő ÉS szép megoldásokat szeretem, attól lesz jobb a világ.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Robotporszívók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Projektor topic
- Energiaital topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Automata kávégépek
- Hisense LCD és LED TV-k
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 100% Akkumulátor
- Újszerű Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló +
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Smart Band 8, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő