- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- tordaitibi: Chatcontrol
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sellerbuyer: ScreenX technológia élmények az Arénában
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Argos: Az vagy, amit megeszel
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
vz12
tag
válasz
sztanozs #14006 üzenetére
En is online próbáltam ki, ma reggel kerestem egy ilyen oldalt.
[link]
Az "exit"-ről nem azt mondtam, hogy nem lehet, vagy nem működik, csak azt hogy nem igazán szép. Te is azt írtad, hogy célszerű az amit én írtam, tehát nincs is vita kettőnk között.
Exit nélkül kaotikusabb a vezérlés, meg nálatok a függvény többször kapott értéket (!), ezért nem szép, de persze működik.
A plusz változóval semmi probléma, azt célozza, hogy a függvény csak egyszer kapjon értéket. Ráadásul az a plusz változó a ti megoldásotokban is ott van, de csak az egyik ágban a 3 közül.
Amúgy mindenki csinálja úgy ahogy gondolja, nekem ez szép, én így csinálom.
Attól hogy szép valami, még nem biztos hogy működik, és attól hogy működik, attól még lehet csúnya ...
Én a működő ÉS szép megoldásokat szeretem, attól lesz jobb a világ.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Lenovo Ideapad Slim 3 DDR5, Garancia jún 2026
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Acer Nitro V ANV15-51-554Z SZÁMLA , GARANCIA
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. ThinkPad L16 Gen 1 16" WUXGA, Ultra 5, 16GB RAM, 512GB SSD SZÁMLA GARANCIA
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 Ultra 5 135U , 16GB , 512GB , Win11 SZÁMLA GARANCIA
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3428
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 Aorus R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman N5 MF CM 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest