- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi0000
nagyúr
-
janos1988
addikt
Köszi.
De amúgy rácsodálkozok még most is, hogy milyen zseniális megoldást írtál, lekezeltél vele mindent röviden és tömören. Nekem még csak hasonló sem jutott volna eszembe. Igaz 1 hónap után mit vár az ember...
Hiába tervezném meg előtte papíron 5x 5 féleképpen, egyik sem lenne ennyire rövid, tömör, logikus és magától értetődő.
-
janos1988
addikt
Az ilyen megoldásokon csak pislogok. Messze vagyok még az ilyen kivitelezéstől.
A több szóköz opcióra nem is gondoltam...
Amúgy mi ez a +1 -1 fétis?Valami programozásbeli trükk? Mert érdekes, hogy elméletileg balansz van -1 és +1 között, de ha kitörlöm ezeket akkor mégis megbomlik az egyensúly és káosz lesz. Érdekes.
Hogy ha valamivel dolgozni akarsz akkor érdemes mindig egy átmeneti változóba másolni a tartalmát, mintsem hogy az eredetivel dolgozz?
A tömböt ajánlott mindig feltölteni? Ne bízz a rendszerben elv végett
Illetve a "delete(tmp,1,length(szo)+1)" helyett mehet a "delete(tmp,1,pos1)" is? Végül is működik.
Egyelőre ennyiAmúgy meg elméletileg az enyémbe át kellene ugrania a szóközöket tárolás nélkül, de a gyakorlatban nem úgy működik.
-
sztanozs
veterán
Sajna nincs min kipróbálnom - csak fejből ment. Az Exit amúgy miért nem szép? Minden tisztességes programozási nyelvben van return, exit function vagy ilyesmi.
Értem én, hogy egy programban célszerű, ha egy visszatérési pont van, de egyrészt be kell vezetni egy plusz változót, másrészt a beágyzott if-ek se néznek ki szépen, még ha nem is úgy van formázva, hogy ez lásson... szerintem. -
tamas60
csendes tag
Pontatlan volt az írásom.
Nagy téglalapba kell elhelyezni kis téglalapokat amelyek az adatbázisban szerepelnek. Adatbázis cca 1600 kis téglalapot tartalmaz. Ezeket kell elhelyezni úgy hogy a kitakarások (kizárt terület) is lehetnek benne. Cél a legnagyobb téglalap elhelyezése a célterületen.
Nekem mint épületgépésznek a feladat bonyolult és sok évig megoldhatatlan.
Találtam valakit aki vállalkozik e könnyű feladatra.Megjegyzem volt már eccerű feladat amit csak a 6. vállalkozó szellemű tudott megcsinálni. Az csak fél évembe került:-)
Csak érdekesség képen:
Adatcsomag érkezik a szerverre (tárhelyre gondoltak sokan, de az zsákutca lett) percenként 4 három helyről. Ott csomag elkapódik, kicsomagolódik, adatbázisba elhelyeződik, diagramba lekérdezhetően megjelenítődik a weblapomon.
Hát ezen hatan elhasaltak:-) az én hajam meg kihullott, mármint a maradék. -
orbano
félisten
bazzeg
én lesz*pom magam. amikor nekiálltam, az első gondolatom az volt, hogy az alignmenttel kéne variálni, de nem találtam meg a beállításokban (pedig épp ki nem szúrja a szememet). a teljes kikapcsolás amit írtál nem működött, de mivel írtad hogy a beállításokban is ottvan, hát megkerestem. átállítottam 8-ról 4-re (gondoltam akkor a project is annak idején azzal fordult, ha neked is a d3-ban 4-ről kellett 0-ra redukálni), és tökéletesen működik
kössz a tippet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen házat vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Redmi Pad Pro, 6GB/128GB, még garanciális
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest