Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silεncε
őstag
válasz
elodman #14639 üzenetére
Messziről ránézésre... Aztán amikor vadászol, hogy mi az istennyiláért néz ki máshogy az oldal az egyik böngészőben mint a másikban és kiderül hogy az egyik nem támogat egy neked fontos CSS property-t, szóval hackelheted körbe, ugyanez egy csomó browser API-val, akkor azért elgondolkozol, hogy tényleg olyan egyszerű-e a frontend. De feladattól függ: ha egy totál 90-es évekbeli fullHTML oldalt kell csinálni, az jóval egyszerűbb, mint egy full reszponziv webapp. De persze backend oldalon is lehet csinálni egy minimál adatfeldolgozot SQLite-al meg teljes REST APIt. Nem lehet rájuk mondani, hogy egyik egyszerűbb mint a másik.
-
Silεncε
őstag
válasz
elodman #14606 üzenetére
Ha sok pénzed van meg lehet próbálni, megtanitanak kódolni meg még valamk munkát is kapsz a végén (bár em múltkor nézegettem, a GreenFoxnal az ajánlott minimum 200k bruttó...), jobb mint az OKJ, de az se az igazi. Neki kell állni otthon tanulni meg közben gyártani a referenciákat és azzal pályázni munkára.
Más: az mennyire normális, hogy 1-1 cégnél a felvételi körök között ilyen másfél-két hónapos szünetek is vannak? Már a második ilyenbe szaladok bele, én értem hogy hogy van más dolguk is, de minden visszajelzés nélkül ez sztem nem annyira korrekt...
-
Silεncε
őstag
válasz
cprogrammer #14573 üzenetére
Én Firebase-t használtam már többször, ott ezt a Cloud Functions csinálja. Ha jól tudom, ez kicsit hasonlít az AWS lambdára (bár azt még nem használtam), kapsz egy Node (vagy Python, Go, Dart, stb) környezetet és abba irogatsz függvényeket amik különböző triggerekre fut le Nekem pl azt csinálta, hogy amikor a Firestore megadott dokumentumaiban változás történt, automatikusan nyom ki egy notificationt a megfelelő mobilra
-
Silεncε
őstag
válasz
linuxalpine #14504 üzenetére
Na jó emberbe kötöttél bele
-
Silεncε
őstag
válasz
haxiboy #14418 üzenetére
Én is 6 éves korom körül kaptam az első gépem, azóta nem lehet kirobbantani a számítógép elől
Egyébként csak részben kapcsolodó téma: múlt héten papíron
isprogramozó lettem (a papír még úton van, de ez már csak idő kérdése) Most jönne az, hogy el kéne valahol helyezkedni főállásban, de elkeserítő munka fronton a helyzet
Ez a KV nagyon betett mindenkinek (mondjuk nekem eddig csak jó volt, hogy nem kellett bejárni + táv ZV volt, de mostmár kezdem látni az árnyoldalát...
)
-
Silεncε
őstag
Különösen jó érzékkel választod ki a már meghaladott (ne írjunk elavultat, bár azok) technológiákat
PHP-val leginkább már csak a régi rendszereket karbantartók+WordPress bűvölők dolgoznak, egyébként én már nem nagyon látok új projekteket benne. A menő most, amiket föntebb is írtak: Nodejs, ASP, Go, mostanában egyre többet hallom a Rustot is backenden használni (ofc nem itthon, külföldön, itthon nem igazán terjed, amit kicsit sajnálok, szívesen megtanulnám de munka nincs hozzá..)
Szerk: közben látom az utolsó választ, akkor tárgytalan a hsz eleje
-
Silεncε
őstag
Assemblyben is lehet weboldalt írni. Kurta nehéz lesz, de lehetséges
Egyébként szerintem semmivel sem lehet többet tanulni, mintha valaki elkezd ASM-el legalábbis minimális szinten megismerkedni. Nekem volt ilyen kurzusom, azóta ezerszer jobban átlátom mi is történik pontosan
Create.: semmi gond nincs azzal, sőt jobban is jársz (én anno úgy kezdtem az Angulart, hogy még a JS-t is csak alap szinten ismertem, pokolian szenvedős volt). Csak poénkodnak
-
Silεncε
őstag
A második azért van, mert ha a nem GUI-s appodba pakolod be a GUI-s kódokat, akkor be kell oda is húzni a JavaFX-et. Az elsőre gyors keresés után: [link], úgy sejtem Linux alatt használod
Az szerintem lehet probléma, ha a JavaFX és a JDK verziója nem ugyanaz, de ezt csak csöndben jegyzem meg, mert lehet tévedes, Javahoz kevésbé értek
-
Silεncε
őstag
Azt gyorsan tegyük hozzá, hogy ez eléggé helyfüggő is. Én ha most minden igaz végzek, nézegetem a Dél-Alföldön a lehetőségeket, egyelőre úgy tűnik muszáj lesz maradnom a frontend CSS bizergálós vonalon, mert nagyon kevés cég van erre, aki olyannal foglalkozik, ami érdekelne + ők is leginkább seniorokat keresnek. Az meg megint egy más kérdés, hogy mekkora gyomrost adott ez a járvány ennek az iparágnak is, jónéhány ismerősöm mondta, hogy mindenhol be vannak fagyasztva az új felvételek (a legnagyobbaknál is), örülnek, ha nem rúgják ki őket. Friss végzősként jó kilátások..
-
Silεncε
őstag
válasz
Smith Ügynök #14206 üzenetére
A két előttem szólónak igaza van. Én anno hasonlóan jártam: volt már egy minimális programozói tudásom C-ben (Arduinos cuccokat bütykölgettünk egy évfolyamtársammal versenyekre), aztán munkahelyen gyakornokként bedobtak a JS-TS világába, majd 1-2 hónap múlva az Angularba. Kb 2 év alatt jutottam el oda, hogy azt tudom mondani, viszonylag jól értem mi miért történik. Kezdőként sztem a SpringBoot nagy falat lesz, ott rengeteg olyan egyéb tudás is bejön (design patternek, stb) amik nem kötődnek a Java-hoz, de a megértésük nélkül nem fogsz tudni boldogulni egy munkahelyen. De persze ha érzel magadban kellő motivációt, hajrá
-
Silεncε
őstag
-
Silεncε
őstag
válasz
janos1988 #14079 üzenetére
Igen, pontosan ez a lényege.
A túlcsordulás C esetében kétféleképpen működik, attól függ, hogy signed vagy unsigned. Signed esetben definiáltan 0-ról indul előről (szóval tulképp ha x a szám, akkor x % 2^bitszélesség lesz az értéke), unsigned esetében MIN_VALUE-ról indul el visszafele (a kettes komplemens számábrázolás miatt), de ha jól tudom, ez hivatalosan nem definiált a szabványban
-
Silεncε
őstag
válasz
dabadab #14059 üzenetére
Verzióra értettem nyilván
Most hogy mondod, lehet hogy négyes volt.
K1nG HuNp: nem akartam leszólni a React-ot, csak messziről láttam, én nem használnám. Vue-t se láttam még közelről (de még távolról se nagyon) így nem tudok róla nyilatkozni. Igazából Angular az egyetlen amit ismerek (ezt se önszántamból igazából)
-
Silεncε
őstag
-
Silεncε
őstag
válasz
#95561216 #14044 üzenetére
+1
Ezért szoktam mondani azoknak akik ilyen pályára készülnek, hogy előtte nézzék meg, tényleg ezt akarják-e. (és ezért is álltam totál értetlenül, amikor az első progos előadáson megkérdezte az előadó, ki nem programozott még életében. A terem fele feltette a kezét. Proginfó szakon. Gondolom ezután nem kell ecsetelni, hogy a félév végén az évfolyam 15%-a nem tudott egyáltalán pontot elérni (úgy, hogy az első két kisZH annyiból állt, hogy ki kell írni printf-el a helloworld, majd beolvasni egy stringet), az 50% pedig megbukott)
-
Silεncε
őstag
válasz
Reflax #14026 üzenetére
Nem tudom, mit jelent neked az alap szint, de ha még eddig nem nagyon programozál, én nem lennék benne biztos, hogy mesterséges intelligenciával vagy bioinformatikával kéne kezdeni. Nagyon jó hogy lelkes vagy (ezt majd az egyetem úgyis elintézi, hogy ne legyél) de szerintem inkább az alapoktól kellene elkezdened, mert lehet hogy holnap már totál más fog érdekelni.
Munkábaállással csinján (ebben van tapasztalatom, egyetem kezdete óta dolgozok), nagyon jó dolog, de néha nagyon nagy szívás összeegyeztetni a kettőt. Ráadásul azokra a pozíciókra amikre te pályázol, nemhogy hallgatókat, de szerintem nagyon BSc diplomásokat se vesznek fel. Az egyetemen be lehet kapcsolódni kutatásokba (az egyik haverom pont ilyen MI-s projekten csinálta a szakmai gyakorlatát), de ott se fognak a kutatások "magjához" közel engedni.
Nem akarlak letörni, félre ne értsd, csak nem árt ezeket tisztázni még az elején. Egyébként az ilyen MI-s dolgokat se úgy képzeld el, hogy a kutatók mondjuk Cortana-t (a Halo-s csajszit) fejlesztgetik, hanem neurális hálókat meg ilyeneket farigcsálnak (amikhez azért kell a matek)
De ha mindenképp bele akarsz most ugrani, akkor MI-hez Python+TensorFlow
-
Silεncε
őstag
válasz
janos1988 #13962 üzenetére
Természetesen nem. Ugye rekurzív függvény esetén önmagát hívja a fgv (van ennek egy szép definíciója, de sose jegyeztem meg). Jelen esetben ugye az történik, hogy elkezdődik a futás, n = akármennyinél, de az nem nulla, szóval jön az else ág, és meghívódik a fgv mégegyszer n-1-el. Ez megy egészen n=0-ig, ez ugye a rekurzív fgv alapesete, itt lefut az if igaz ága, kiíródik az "n=0" mivel ő az első fgv példány ami befejezi a futást, azután visszatér. És így ezután szépen egymás után visszatér a 0+1, 0+2, ... n-1, n is. Ezért van az, hogy fordítva íródik ki.
TL;DR: az első fgv példány ami visszatért a legutolsó, az alapesetes, ezután szépen sorban visszafelé a többi. Ezért íródik ki fordítva
-
Silεncε
őstag
Azért áll meg a GUI, mert a while a GUI szálon fut, amíg az fut, a GUI nem tud működni. Ezt nagyon nem szabad, egy idő után maga az Android fogja kilőni az appodat (meghatározott idő után lefagyottnak fogja jelezni).
Szervezd ki a fényképezést egy külön szálba/taskra [link]
-
Silεncε
őstag
válasz
K1nG HuNp #13950 üzenetére
Én Angularozok, amit lehet Materiallal próbálok megoldani, még véletlenül se kelljen CSS-el nekem szenvedni. Persze, így kb tök egyformák lesznek a webappjaim (meg ha valamin módosítani kell, akkor jön az igazi sz.póroller), de kb pont letojom. Biztos nagyon jó, de én szeretnék a lehető legkevesebbet foglalkozni vele, nem az én világom (inkább backend, ha már mindenképp web). De a legjobb lenne, ha teljesen el tudnék szakadni a webfejlesztéstől
-
Silεncε
őstag
Annyi programozópalánta lett itt hirtelen, mire végzek az egyetemmel, nekem már nem is marad munka
-
Silεncε
őstag
válasz
cattus #13893 üzenetére
Jó, én még ilyen régivágású vagyok, én leragadtam a Java-nál
Backendhez még hozzátenném, hogy ott viszont már jöhet a Python, lásd Django vagy flask
rollins: nyilván a böngésző
Pontosabban a böngésző render engine-je. Itt nagyon részletesen le van írva, hogy működik ez általában [link]
-
Silεncε
őstag
válasz
bandi0000 #13876 üzenetére
Ez egy ingyenes kepzes
Egyebkent ezzel egy kicsit vitatkoznek: alap algoritmusokat nem.fog tudni anelkul megerteni, hogy tudna mik azok a ciklusok, a valtozok stb. Nem veletlenul mukodik az egyetem is ugy, hogy adnak egy nagyon alap programozoi tudast, majd ha ez megvan, utana kezdenek algoritmusozni. Az OOP-re meginkabb igaz ez. + az szerintem mocskosul el tudja venni egy kezdo minden kedvet az egesztol, ha nekiallsz rendezesi algoritmusokat meg hasonlokat magoltatni vele (foleg, hogy magara az algoritmusra nagy valoszinuseggel az eleteben nem lesz szuksege)
-
Silεncε
őstag
válasz
BProgrammer #13862 üzenetére
Most lehet hülyeséget mondok, de szerintem erre az A* pont erre van. Az heurisztikát kell állítgatnod a szabályaid alapján
Szerk: áh elkéstem
-
Silεncε
őstag
válasz
fabri07 #13857 üzenetére
Python 2-t (ez az ingyenes) én már semmiképp nem kezdenék, idén (ha minden igaz és nem tolják tovább) EOL lesz, Python3 tutorialokat nézz. Én őszintén szólva nem költenék ilyen kurzusokra, pont a Python az a nyelv, amit internetről simán meg lehet tanulni, annyi anyag van hozzá (kb mindenhol IS használják). Ez itt a hivatalos Python tutorial, ennél jobbat szerintem nem nagyon találsz [link]
-
Silεncε
őstag
-
Silεncε
őstag
Ahogy dabadab is írja, nem a fizura értettem, hanem a munkahelyek számára.
Egyébként ha már előjött a senior/junior téma: hol vannak ezeknek a határai, honnan lehet mondani, hogy valaki senior? Van erre valami íratlan szabály, vagy mindenki döntse el magának aztán majd rájön ha téved?
-
Silεncε
őstag
válasz
fabri07 #13844 üzenetére
Ó, mit nem adnék, hogy tapasztalt rókának hívhassam magam
Egyébként orr van az igazság, amit az előző kolléga ír. Csinálni kell, a nyelv majdnem mindegy, a gondolkodásmód nagyrészt ugyanaz. Dobtunk föl lehetőségeket, de neked kell tudni mit akarsz (egyébként most én is hasonló helyzetben vagyok, jelenleg webes irányon dolgozok, de szeretném ezt otthagyni, átnyergelnI masra, talan a C++/Rust, ami erdekelne, de ebbol joval kevesebbet keresnek, mint frontend faragóból
-
Silεncε
őstag
válasz
fabri07 #13838 üzenetére
Mobilalkalmazásfejlesztes, akkor platformtol fugg: Androidra Java/Kotlin, iOS-re Swift, ha cross-platform akkor Ionic/React Native (ezek TS/JS) Xamarin (C#). Ha jatekfejlesztes, Unity (C#), webre meg HTML5/CSS3 meg JS (de inkabb mar TS) + a Vue/Angular/React triobol valami
Sajnos nem nagyon van átfedés közöttük, ebből amiből jelenleg a legtöbb munka van, a webes cuccok, aztán a mobil, játékfejlesztőre annyira nem nagyon van kereslet (max indieként csinálsz játékokat, de azt én nem tudom elképzelni, mint egyedüli bevételt)
-
Silεncε
őstag
válasz
bandi0000 #13830 üzenetére
Nekem van rá most db oldalon egy kulon fuggvenyem, ami megnezi, hogy ugyanaz a userid (vagy egyaltalan barmilyen userid) jon vissza a REST API-tol mint amit a user postol.
Refresh token db-ben (mar ha van, serverless appoknal en beqrtam a localStorage-ba jovanazugy' cimszo alatt
)
De tulajdonkeppen arrol van szo amit mondasz.
-
Silεncε
őstag
válasz
bandi0000 #13827 üzenetére
Nálunk az access token 1 óra lejárati idővel van, a refresh token talán egy hónapig jó. Én most úgy használok OAuth2-t, hogy kliens oldalon beleptetem az OAuth sajat login ablakával (vagy átirányitva, tok8), majd a megkapott authorizatiob tokent kliens oldalon cserelem AT meg RT-re és ezeket kuldom el a szervernek. Korabban hasonloan csinaltam, amikor egy chatbotot irtam, ami OAuth-on keresztul fer hozza megadott idokozonkent a belso rendszerunkhoz, akkor ugy csinaltam, hogy AT-vel elkertem amit akartam, ha lejart, RT-vel refresh, ha valid akkor AT tarol, ha az is lejart, ujra login. Az RT pont arra van, hogy ne kelljen mindig beleptetni a usert, ha lejar az AT (ami altalaban rovid idore szol), hanem a szolgaltatas kerhessen uj AT-t az RT-vel.
Nem tudom ez valasz-e a kerdesedre
martonx: ha jol tudom, nem okolszabaly, hogy a szervernek kell azonositani, lehet kliens authentikaciot is
-
Silεncε
őstag
válasz
martonx #13796 üzenetére
Pont most volt valamelyik nap, hogy hajnal fél négykor még a munkahelyi projektemen gondolkodtam, hogy tudnám még jobban megoldani. Lehet nem egészséges, de ha egyszer érdekel?
Napi másfél-két óra szakmázás megvan (+ nekem még ugye ott az egyetem is), de legalább érzem magamon a fejlődést is
-
Silεncε
őstag
válasz
instantwater #13725 üzenetére
Francokat, meg is bolondulnék, ha laptopon kéne dolgozni. Valami ThinkCentre irodai csoda 2014-ből...
Egyébként becsületére legyen szólva, igyekszik. Múltkor kapott: Spotify, FF 20-25 tabbal, VSCode*2, Android emulator, háttérben egy node szerver, egy RocketChat + egy Ionic fordítás. Nem kapkodott, de tisztességgel elvitte
De azért kicsit más érzés, amikor itthon leülök a Ryzen 5 2600 + 16GB elé, kicsivel pörgősebb pl egy npm i
-
Silεncε
őstag
válasz
instantwater #13722 üzenetére
Azért el lehet lenni 2*FullHD-n is. Itthon is meg a munkahelyen is így vagyok (munkahelyen 2*24", itthon 24" + 21"), de a laptopon az 1*FullHD már tényleg rohadtul kevés, azon nem is tudok/vagyok hajlandó komolyabb munkát csinálni.
Jó lenne persze a 4k, de azért FullHD-n is el lehet lenni (én jobban örülnék, ha új gépet kapnék, a 4th gen i5+8gb ram kicsit karcsú így 2020 elején...)
-
Silεncε
őstag
válasz
thiclyoon #13674 üzenetére
PHP-ra például kifejezetten nem ajánlott Win-t használni, mondjuk ennek az okát nem tudom. Egyébként a terminal nekem pl sokkal jobba kézreáll, mint a cmd (vagy akár a powershell, mondjuk ehhez abszolút nem értek). Én használom a WSL-t is, így egyszerre kapom meg mindkét rendszer előnyeit
-
Silεncε
őstag
válasz
instantwater #13671 üzenetére
Ha már JS, én inkább akkor már a TypeScriptet mondanám, szerintem sokat segítenek benne a típusok.
-
Silεncε
őstag
válasz
instantwater #13657 üzenetére
Szerintem amúgy ez a fajta viselkedés sokkal logikusabb, mintha minden property/tömbelem automatikusan konstans lenne (de lehet, hogy csak azért gondolom így, mert én már hozzászoktam)
-
Silεncε
őstag
válasz
Tigerclaw #13654 üzenetére
biztos nem egyszerű, mert valami védi azt a memóriacímet az utólagos módosítástól
nagyonoff: erről az jutott eszembe, amikor C++ kurzuson a referenciák (gyak konstans pointerek) értékeit tanultuk hackelgetni assemblyből. Hogy miért volt erre szükség, a tanár nem tudta megmondani, ahogy azt sem, hogy akkor miért nem használunk pointert helyette
-
Silεncε
őstag
válasz
I02S3F #13643 üzenetére
Alapvetően bárhol használhatsz sima változót konstans helyett, maga a konstans inkább arra ad védelmet, hogy az adott változó értéke nem lehet módosítható. Konstanst szoktunk használni például, ha valami előre tudott értéket akarunk a kódba "beégetni", amiket több helyen is eltárolunk. Nálunk például az egyik projektben meg kellett adni több helyen, hogy a munkaidő mikor kezdődik, ezt evidens volt, hogy konstansnak tárolom el, így máshol is tudom használni és elég csak 1 helyen átírni, ha véletlenül változik.
Az, hogy melyik nyelv hogyan kezeli a konstansokat, totál változó, például ott a C++, ahol van a "rendes konstans" meg vannak a #define-ok, amik már el sem jutnak a fordításig, mert a preprocessor lecseréli őket a #define-ban megadott értékre.
Egy szó mint száz: simán használhatsz bárhol változót konstans helyett, lényegében ugyanazt a hatást fogod elérni, viszont a konstans többletvédelmet ad, mivel miután definiáltad, nem tudod később az értékét változtatni (szóval ha mondjuk véletlenül bekeveredik egy értékadás bal oldalára, a fordító/interpreter szólni fog, nem fog megváltozni az értéke, ami miatt aztán debugolhatnál napestig)
-
Silεncε
őstag
Szerintem ha tudod a Java-t, akkor JavaFX. SceneBuilderrel össze tudod pakolni kézzel milyen GUI-t szeretnél, utána már csak a működést kell hozzá megírni. (vagy ugye javahoz van még a Swing is, de azt már nem ajánlott használni, ahelyett a JavaFX sokkal modernebb)
martonx: Pythonban alapértelmezetten (jó, ki kell pipálni a telepítéskor) jön a Tkinter, gyors rákeresve multiplatform, csak ronda. De Pythonhoz használható még a PyQT, ami a QT-nek egy python wrappere, ezt használtam már, lehet vele dolgozni, de mocskosul sok mindent kell hozzá feltelepíteni, hogy tudj rá fejleszteni
-
Silεncε
őstag
válasz
I02S3F #13587 üzenetére
Ha nálad kifér, nyilván fölösleges tördelni. Nálunk ha jól emlékszem 140 karakter sorhossz a maximum, ami megengedett közmegegyezés alapján.
Én a munkahelyen VSCode+Prettier-t használok, csak egy .prettierrc fájl kell neki, és gyönyörűen működik (be van állítva, hogy autosave ha fokusz valamelyik más ablakra kerül + autoformat mentéskor)
-
Silεncε
őstag
-
Silεncε
őstag
Pascal nagyon régi már, az alapok elsajátítására állítólag jó (én magam sosem írtam Pascal kódot, de látni már láttam), de utána érdemes továbblépni. Python jó lehet (ahogy előttem is javasolták), ha az egyetemre akarsz előre készülni, akkor C/C++ vagy Java (de C-vel én nem kezdenék, tapasztalat, nekem anno az volt az első nyelvem, nagyon szenvedős, ha nem vagy tisztába pl. a pointerek alapjaival). Szerintem Java vagy Python (vagy ha web, akkor TypeScript, vanilla JS-t nem akarsz
)
Nálunk az egyetemen C - Java - C++ a sorrend (nem az említett egyetemeken tanulok, de a tanterv központi, szóval nagy eséllyel megegyezik)
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- !!AKCIÓ!! AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Enermax ETS-T50 W-ARGB (Brutál hiányos+hibás alkatrésznek csakis) INGYEN FOXPOST
- Apple Watch Series 10 45mm GPS, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple iPad Air 4 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD 750GB HDD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN ZM-T7 Chieftec 400W
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest