- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Tutti Georg: A Microsoft 2025. augusztusi biztonsági frissítései hibásak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
válasz
akrobet #9878 üzenetére
Szerintem a többiek ezt a C# ellenességet túllihegik, pontosabban félreértik, mivel a feladatot sokkal inkább SQL oldalon kell szerintem megoldani, mintsem C# oldalon. Ha adatbázisban jó, rugalmas és gyors modellt tudsz felépíteni, akkor azt kezelni már teljesen mindegy, hogy milyen nyelvben fogod.
És ugyanez igaz fordítva is. Ha db szinten elcseszed, na akkor egy szuper rugalmas PHP se ment meg attól, hogy le ne fosd a bokádat nap, mint nap a szabályok átdrótozásakor.
Én ugyan NoSQL-el állnék neki, de hiszem, hogy hagyományos SQL-el is jól megfogható a probléma, pl. raktam már össze repülőjegy árazó engine-t, aminek kellemesen bonyolult sok dimenziós mátrixokból kellett dolgoznia, és szépen megoldható volt sima SQL-el, 3-4 táblával, meg némi C#-al a DB felett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Motoros topic
- BestBuy topik
- Renault, Dacia topik
- Xbox Series X|S
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Milyen videókártyát?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Futás, futópályák
- Milyen házat vegyek?
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- További aktív témák...
- DJI Mini 4 pro Fly More Combo FMC RC2 drón új állapotban
- DJI Mini 4 pro Fly More Combo RC2 drón 6 akkumulátorral - Garancia, Care Refresh
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - Garancia, Care Refresh
- DJI Mavic 3 Fly More Combo RC Pro drón szett - 4/3" Hasselblad + 7x-es zoom kamera
- Asus ROG Strix Flare II Animate Gamer Billentyűzet - Magyar kiosztás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest