- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
McSzaby
őstag
válasz
jattila48
üzenetére
(#8937) jattila48:
A többi része már megoldott fejben.
Igazából nekem 2-2,5 hónapom van erre, szóval ja...
Rengeteg a nyitott kérdés, szóval egyelőre ez az egész kérdés, amit feltettem csak elméleti síkon mozog. Lehet PERL-ben írom meg, mert abban jóval több tapasztalatom van. Ott egy démon leprogramozása, socket nyitás "szinte" már csuklóból megy. De alapvetően egy TCP kommunikációt én sem találok nehéz feladatnak. Persze, itt azért a bonyolultsága nagy kérdés.
A probléma az itt, hogy megkötik a kezem és emellett szinte semmi segítséget nem kapok. Ezért kell egy hülye biztos, moduláris, céges platform független fost alkotnom és igen, elnézést a kifejezésért, de ebből csak fos lesz, mert én sysadmin vagyok, nem programozó.
Rengeteg a piacon fellelhető toolt kellett már a cégnél lefejlesztenem és nem értem miért nem lehet ELK Stack-t, Nagiost, Puppet-t, Chef-t használni.
Szóval, nagyon szépen köszönöm a segítségeket, véleményeket, ezeket mind meg fogom fontolni és eszerint döntök!

Nagyon köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Milyen routert?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mesterséges intelligencia topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom mobilszolgáltatások
- OLED monitor topic
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mindent a látványért: DeepCool CG380 3F gépház tesztje
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Gamer PC: Ryzen 5 5600 I B550 WiFi6 I 16GB DDR4 I RX 590 8GB I 1TB NVMe I 1000W I HAF XB EVO
- Samsung 850 EVO 1TB Sata3 SSD / Beszámítás OK!
- Intel I7-7700K / Beszámítás OK!
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- MacBook Pro 16" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (0231)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- NEC MultiSync V421 42" Monitor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4526
- 161 - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest