- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Hieronymus: Három júniusi képem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
Igen, én is úgy tudom, hogy programmal rakják össze a modellt ilyen oculus rift-el, meg 3d egérrel valamilyen formatervezős programmal meg lehet rajzolni. Ezek után kihajtják 2d-re, és úgy illesztik rá a textúrát, utána meg a modelt, a textúrát és a textúra kötésehez tartozó térképet valahogy beimportálják a játékokba. Tehát nem kézzel kell összerakni, bár gondolom az is lehetséges, csak jóval körülményesebb lehet. Ezek után mennek rá a shader-ek, amik pozíciionálják a pályán, ráteszik a textúrát, effekteket, stb. Ennél többet én sem tudok a témáról (és ez is elég ingatag), viszont rengeteg anyag elérhető vele kapcsolatban, szóval csak kitartás meg évek kérdése, ha valaki ilyesmivel akar foglalkozni. Szép szakma, tetszik is a végeredmény, de nincs meg a rajz tudásom hozzá, gyakorolni meg lusta vagyok, más dolgok érdekelnek. A logikai részét talán le tudnám fejleszteni egy játéknak.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Crucial 240GB SSD eladó
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest