Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: 2025, zárás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
@matthew@
őstag
Sziasztok!
Egy gyors kérdésem lenne, az lenne a feladatom, hogy csináljak egy C# Form programot, ami 10 dobókockadobást végez (Rand), ez meg is van, tömbben eltároltam a dobás értékeit. Azonban egy label-re ki kéne írnom azt, hogy hány db 1-es, 2-es,...,6-os dobás volt. Eddig amit próbáltam: csináltam 6 db változót (a,b,c,..,f) és egy for ciklusba egy switch-et tettem (pl: case '1': a++; break
viszont emlékeim szerint ilyet nem csinálhatok, hogy egy számot akarok ily módon vizsgálni, tudna valaki ebben segíteni, hogy hogyan vizsgáljam meg, hogy miből mennyi van?
Ami még egy kicsit feldobja a dolgokat, hogy csak azokat írjam ki a label-re, amikből több mint 0 db szerepel.
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Házimozi haladó szinten
- Parfüm topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- LEGO klub
- PlayStation 5 nélkül kínál PlayStation 5 játékokat a Sony
- Milyen TV-t vegyek?
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS Ryzen 7 PRO 7840U 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256Gb Zöld, jó akkumulátor
- MSI Cyborg 15 A13VF 15.6" FHD IPS i7-13620H RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- X1 Carbon 11th 14" FHD+ IPS i5-1345U 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- új Sony PlayStation 5 Slim 1 TB + DualSense kontroller
- Macbook Pro 2019 // i9 // 32GB / 2TB // Számla+Garancia //
- Bomba ár! HP ProBook 450 G1 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3611, 94% Akkumulátor
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

viszont emlékeim szerint ilyet nem csinálhatok, hogy egy számot akarok ily módon vizsgálni, tudna valaki ebben segíteni, hogy hogyan vizsgáljam meg, hogy miből mennyi van?