Hirdetés
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: A teljesség igénye
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Shrike7973
üzenetére
Hasonló dolgokon gondolkodom én is. C++t kedvelem, és nekem is abban van kis munkatapasztalatom, de én audio codec-ekkel foglalkoztam, meg Inteles library-kkel. Tényleg rengeteg C++ állás van, de akkora a különbség közöttük, hogy nem olyan sima az átjárás közöttük, mint más nyelveknél. Ha megtanulok modern Java frameworköket és toolokat profin használni, akkor azt hiszem jóval több állás közül választhatok később, mintha elmélyülnék a codecek világában. Valószínűleg te is így járnál a GUI fejlesztéssel. Elég megnézni ezt az álláshirdetést. Ha elmélyülsz az itt felsorolt területek egyikében, nem fogsz automatikusan érteni a többihez is, így ha álláskeresésre kerülne sor, vagy találsz ilyen területen betöltetlen állást, vagy nem. Azt a következtetést vontam le, hogy a C++ a nagyon vakmerő embereknek való, akik a mának élnek.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Bittorrent topik
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VGA kibeszélő offtopik
- Robotporszívók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Okos Otthon / Smart Home
- A Lightspeedre építhet a Logitech új headsetje
- További aktív témák...
- MSI 17 Pulse FHD IPS 144Hz i7-13700H 14mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- 2000GB NVMe SSD, 1 év gar
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 Ti 16GB be quiet! Pure Base 501 850W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-7G I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest