- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Barthezz2: Cím: Ismeretlen - Chapter 4
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shrike7973
senior tag
Nem feltétlen UI-t akarok fejleszteni. Csak például az egy éves tapasztatom is csak CLI eszközök fejlesztéséről szólt, ezért gondoltam egy kicsit jobban elmélyülök UI fejlesztésben is, így adta magát a Qt. És hát eléggé megszerettem, nem is számítottam arra, hogy egy darab memóriamenedzsment sort nem kell írjak. Csak mostanában azon gondolkozom, hogy nem megyek mesterképzésre (legalábbis pár év munkatapasztalat szerzés erejére elhalasztom), és emiatt kevesebb időm van megtalálni a specifikus céljaimat, az identitásomat. Továbbá az jutott eszembe, hogy talán rossz úton járok, ha a saját ízlésemet akarom egy üzletben erőltetni. Szóval ezt akartam megbeszélni veletek, hogy mondjak le a saját igényeimről, vagy tartsak ki mellette? Mert ha így munkanélküli leszek, annak nincs sok értelme. Továbbá van-e létjogosultsága olyan gondolatnak, hogy esetleg a Qt/C++ fejlesztő értékes lehet a piacon, mert az átlag nem azzal foglalkozik. Mert én ezt is sokáig érvként használtam.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Apple MacBook Air M2,8/256GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- Dell Latitude 5520 / i7-1185G7 /16gb ram / 512gb SSD / Világitó Bill / WIN11
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Asus ROG Strix G614JVR-N4014W SZÁMLÁVAL GARANCIÁVAL
- Nitro AN515 57 15.6" FHD IPS i7-11600H RTX 3070 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Egyedi matricák gyártása, akár kis mennyiségben is! Kattints a további infókért.
- Xiaomi 12T Pro 5G 256GB // Számla+Garancia//
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3452
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2025, 100% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest