- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- sziku69: Szólánc.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Shrike7973
senior tag
Nem feltétlen UI-t akarok fejleszteni. Csak például az egy éves tapasztatom is csak CLI eszközök fejlesztéséről szólt, ezért gondoltam egy kicsit jobban elmélyülök UI fejlesztésben is, így adta magát a Qt. És hát eléggé megszerettem, nem is számítottam arra, hogy egy darab memóriamenedzsment sort nem kell írjak. Csak mostanában azon gondolkozom, hogy nem megyek mesterképzésre (legalábbis pár év munkatapasztalat szerzés erejére elhalasztom), és emiatt kevesebb időm van megtalálni a specifikus céljaimat, az identitásomat. Továbbá az jutott eszembe, hogy talán rossz úton járok, ha a saját ízlésemet akarom egy üzletben erőltetni. Szóval ezt akartam megbeszélni veletek, hogy mondjak le a saját igényeimről, vagy tartsak ki mellette? Mert ha így munkanélküli leszek, annak nincs sok értelme. Továbbá van-e létjogosultsága olyan gondolatnak, hogy esetleg a Qt/C++ fejlesztő értékes lehet a piacon, mert az átlag nem azzal foglalkozik. Mert én ezt is sokáig érvként használtam.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Autós topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- PlayStation 5
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hobby elektronika
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Dell Precision 3620 Tower Workstation, E3-1245 v5,16GB DDR4,256GB M2 SSD,M2000 VGA,WIN11
- ASUS ROG Strix OLED XG27UCDMG
- iPhone 14 Pro, ezüst, karcmentes, kártyafüggetlen, 128 GB
- Samsung S23 FE 8/256GB Újszerű,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Plus 8/128GB Újszerű,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 Év garanciával!
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- Apple iPhone 12 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 512GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4510
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest