- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- weiss: Pant* rant
- Bezzeg annak idején...
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
"Az analizis azert nem "a" matek": ezt a matematikusok tudják, de az egyetemen a tárgyösszevonások következtében van, hogy analízisnek hívják. végülis ez egy lényegtelen körülmény.
anno nekem úgy kezdték a matekot, hogy itt van 5 mondat from peano, ezt elhisszük, minden mást bizonyítunk. a gyerekemnek úgy indítottak, hogy valós számok halmaza meg test. nekem volt 3 félév analízisem (az tényleg analízis volt), két félév numerikus analízisem, két félév lineáris algebrám, két félév "bevezető fejezetek a matematikába" (ez valójában algebra volt), két félév valószínűségszámítás, két félév matematikai statisztika. És ez csak a matek matek volt, a mateknak a számítástechnikához közelebbi része még pluszban jött rá, úgymint matematikai logika, és a következményei, mestint, progmódszertan, stb.
(#8194) Jim Tonic: hehe, így jártál
egyébként a tavalyi statisztikát láttam, a villanytanra felvett diákok jobb belépő felmérőt írtak, mint a mérnökinfósok. lényegesen. a villanytanosok dolgozateredményéből a gauss görbe ott volt, ahogy a tanszék elvárta, a mérnökinfósoknál lényegesen alatta. főleg fizikából.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest