Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Meggyi001: Kuponok....
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- 
			  LOGOUT  
Új hozzászólás Aktív témák
- 

artiny őstag Helotok. Pozsonyba,ipari informatikara járok. Itt tanultunk C/Unix,Java-t. Kozep iskolában Delphi,Pascalt. 
 Egyikben sem vagyok profi... 
 A jovore nezve (januartol mar mellek allasba szeretnek allni valahol..) Milyen perogramozasi nyelvet ajanlotok amivel el is lehet majd helyezkedni és othon konyvekbol,turtorialokbol ellelehet valamennyire mélyedni.
 Egyetem azt vartam azert jobban fogjak tanitani a programozást, ha nem olvastam utana akkor nem tudtam volna megoldani a beadvanyokat. Szoval azzal hogy iskolaban tanulni,az nelkul nem lehet errol van egy velemenyem.En most HTLM/CSS rol ovlasok. Gondotlam hogy webbel foglalkozni a jovoben....ennek mennyire van jovoje (ha kesobb meg JavaScriptet es PHP.t is hozza tanulnék) Erdekelne is ez,mivel ebben azért desing,Photoshop dolgokat is lehet csinalni. Valamiért akit ismerek,aki elvegezte ezt a sulit ahol most vagyok ha jol vettem eszre,latom akkor mind webbel foglalkozik...ezert is gondoltam erre,hogy biztos van valami oka ??!?  
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Autós topik
- Battlefield 6
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Android játékok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Xbox One
- Nintendo Switch
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Aggódhatnak a amerikaiak: a Huawei újabb lépést tett a modern AI gyorsítók felé
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- További aktív témák...
- Gigabyte H81M-S2PV alaplap + Intel i5-4460 + 2+4GB DDR3 + hűtő 23e
- Lenovo T14 Core i5 10210U 16Gb Ram 256Gb NVMe FullHD IPS Boltól Garanciával Számlával
- Vadonatúj Blackshark 4 256GB full turbó mobilgamer csomag, kártyafüggetlen!
- Lenovo T14 G2 Core i5 1145G7 16Gb Ram Intel Iris Xe 256 NVMe Boltból Granciával Számlával
- Dell 7430 Core i5 1245U 10 mag 12 szál 16Gb Ram 4K Kijelző Boltból Garanciával Számlával
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad Mini 6 64GB,Átlagos,Töltővel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest