Hirdetés
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
artiny
őstag
Helotok.
Pozsonyba,ipari informatikara járok. Itt tanultunk C/Unix,Java-t. Kozep iskolában Delphi,Pascalt.
Egyikben sem vagyok profi...
A jovore nezve (januartol mar mellek allasba szeretnek allni valahol..) Milyen perogramozasi nyelvet ajanlotok amivel el is lehet majd helyezkedni és othon konyvekbol,turtorialokbol ellelehet valamennyire mélyedni.
Egyetem azt vartam azert jobban fogjak tanitani a programozást, ha nem olvastam utana akkor nem tudtam volna megoldani a beadvanyokat. Szoval azzal hogy iskolaban tanulni,az nelkul nem lehet errol van egy velemenyem.En most HTLM/CSS rol ovlasok. Gondotlam hogy webbel foglalkozni a jovoben....ennek mennyire van jovoje (ha kesobb meg JavaScriptet es PHP.t is hozza tanulnék) Erdekelne is ez,mivel ebben azért desing,Photoshop dolgokat is lehet csinalni. Valamiért akit ismerek,aki elvegezte ezt a sulit ahol most vagyok ha jol vettem eszre,latom akkor mind webbel foglalkozik...ezert is gondoltam erre,hogy biztos van valami oka ??!?

Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Asztali PC , R7 8700F , RX 6800 16GB , 32GB DDR5 , 1TB NVME
- Motorola Edge 40 5G 8/256GB kártyafüggetlen okostelefon, Jet Black
- P16s Gen1 16" FHD+ IPS i7-1260P T550 16GB 512GB NVMe ujjlolva IR kam gar
- T14s Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 7 155U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- T15g Gen2i 15.6" 4K IPS i9-11950H RTX 3080 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple iPhone 17 Sage 256GB használt karcmentes 100% akku (4 ciklus) garancia 2027.03.01.-ig
- AKCIÓ! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Apple iPhone 14 Pro Max 128 GB Black 100% Akku 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AKCIÓ! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest