Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- droidic: Safe Mode az agyban
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
bucsupeti
senior tag
tanulásnak, gyakorlásnak tudom ajánlani a http://www.learneroo.com/ oldalt.
Interaktivan lehet tanulni többféle dolgot. Pl web programozás, java alapok, algoritmusok, matematikai feladatok, programozási módszerek (program vezérlések) stb. Rengeteg feladat van és nem kell hozzá semmi egyből lehet gyakorloni. Általánosan JAVA nyelvet használja.Szerintem jó gyakorlás, kezdőknek, újrakezdőknek. A haladóknak pedig egy jó kis teszt és szórakozás.
Vannak tesztesetek, ahová le vannak irva a bemenő adatok és az elvárt kimenet. Futtatáskor ezekre a tesztesetekre kell jól működnie a programnak.
Ja és még egy hasznos dolog. Az oldal angolul van. Angolul van leirva a feladat, a specifikáció, a tesztelés. Ez azért fontos szerintem, mert "illik" ennyire tudni angolul egy programozónak, ha komolyan gondolja.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3967
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4237,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest