Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
szabog4
aktív tag
Nézzétek el, ha nem jó helyre írom, de fogalmam sincs ezzel a kérdéssel hova fordulhatnék!
Üdvözlök mindenkit!
Olyan problémám lenne, hogy vettem egy gamepadot és kipróbáltam eddig a legújabb Mortal Kombat-al (9 azt hiszem) meg a CMR 2-vel ezekkel működött szuperül viszont Serious Sam 3 BFE illetve CMR Dirt 3-nál már nem tudtam SPLIT SCREEN-be játszani, mivel ott megáll a tudomány, hogy a billel leokézom aztán kéri, hogy a player 2 nyomjon startot és semmi. Nem reagál. Elég zavaró az a helyzet, potya pénzkidobásnak érzem eddig. Mondjuk az lenne a legjobb, ha mindkettő gamepadot tudnám használni (haverral), mint CMR2 meg Mortal Kombatba, de már a bill+gamepad combo is megtenné.
Ennek a hibának a kiküszöbölésére miféle megoldás lehetséges?
Gondolok most, hogy a játékon belül kellene valamit átírni vagy pont, hogy a gamepadhoz valami plusz programot vagy programkiegészítőt írni (ha igen, akkor miként)?(Battlefield 2 próbáltam beállítani, hogy majd azzal tolom...részben sikerült csak az egeret nem tudtam ráállítani a jobb karra)
Választ és a segítséget előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPad topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sony PSP
- Napelem
- Gumi és felni topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- BESZÁMÍTÁS! Asus VG27AQL3A 27 180Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4248,100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4071
- 512 GB-os PCIe 4.0-as M2 SSD-k garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest