Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
szabog4
aktív tag
Nézzétek el, ha nem jó helyre írom, de fogalmam sincs ezzel a kérdéssel hova fordulhatnék!
Üdvözlök mindenkit!
Olyan problémám lenne, hogy vettem egy gamepadot és kipróbáltam eddig a legújabb Mortal Kombat-al (9 azt hiszem) meg a CMR 2-vel ezekkel működött szuperül viszont Serious Sam 3 BFE illetve CMR Dirt 3-nál már nem tudtam SPLIT SCREEN-be játszani, mivel ott megáll a tudomány, hogy a billel leokézom aztán kéri, hogy a player 2 nyomjon startot és semmi. Nem reagál. Elég zavaró az a helyzet, potya pénzkidobásnak érzem eddig. Mondjuk az lenne a legjobb, ha mindkettő gamepadot tudnám használni (haverral), mint CMR2 meg Mortal Kombatba, de már a bill+gamepad combo is megtenné.
Ennek a hibának a kiküszöbölésére miféle megoldás lehetséges?
Gondolok most, hogy a játékon belül kellene valamit átírni vagy pont, hogy a gamepadhoz valami plusz programot vagy programkiegészítőt írni (ha igen, akkor miként)?(Battlefield 2 próbáltam beállítani, hogy majd azzal tolom...részben sikerült csak az egeret nem tudtam ráállítani a jobb karra)
Választ és a segítséget előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Mikrotik routerek
- E-book olvasók
- Amazon Fire TV stick/box
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Túllépne a DRAM limitjein a Neo Semiconductor-féle 3D X-DRAM
- További aktív témák...
- Cím: HP ProLiant DL360p Gen8 1U szerver (2x Xeon E5-2667 v2, 32GB RAM) + RACK SÍN!
- MSI RTX 3070 8GB GDDR6 VENTUS 3X OC Eladó!
- MSI RTX 4070 12GB GDDR6X VENTUS 2X OC - 1 év garancia - Eladó!
- GIGABYTE GTX 1660 SUPER 6GB GDDR6 GAMING OC Eladó!
- Eladó Apple Keyboard A1243 (Vezetékes, Numerikus pad) Magyar kiosztás, hibátlan működés.
- Dell Inspiron 16 Plus 7640 Ultra 7 / RTX 4060 16gb DDR5 1TB SSD/2.5K 120Hz Garancia
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Gamer/streamer mikrofon, állvány, deck és USB HUB kitűnő árakon!
- 264 - Lenovo ThinkBook 16 (G7 ARP) - AMD Ryzen 5 7535HS, no GPU
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest