Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Yézi: Blekk Frájdéj
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Doze
aktív tag
válasz
Jim Tonic
üzenetére
Épp most jöttem a garázsból.

A már meglévő Szabvány szenzorok címeit próbálgattam.
kezdtem egy egyszerűvel:
Hűtővíz hőmérséklet.... bepötyögtem: 01 05 a nyers válasz ez volt: 410584.... ez egyébként 92 fokos hőm... de 4105 tehát az első 4 karakter soha nem változott... csak az utolsó kettő. mivel hexa: max FF-ig mehet 255... jó mondjuk ha nem tudnám a képletét lehet ülnék rajta hogy <utolsó 2 karakter>-40....
Am az első négy karakter mi lehet? Gondolom az 105 kitől jött, de a 4?
Azt szeretném kérdezni: van egy olyan rész a szabványban (amit linkeltem), hogy pl 01 00... és megmondja hogy az első 32 szenzor támogatott. Ez Bit kódolt üziben jön.. (ezt még nem néztem meg micsoda) no mind1
Kiadtam parancsba a 2100-át hát telefosta a képernyőt. Így dobta az adatokat:
1: 12345678910101
2: -::-
3:
.
.
.
egészen F-ig..Ebben azt nem vágom hogy míg a többinél jön 1 sor adat ennél 16 sor jön.... vannak közte statikus, folyamatosan változó adatok... ez mi lehet..
Egyébként ez hobbi.
kicsit morbid. Am elméletileg jogilag nem aggályos, míg saját részre csinálod, de vannak cégek akik erre vannak specializálódva... keresésre.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- SAMSUNG Odyssey G4 LS27BG400EUXEN + INGYEN SZÁLLÍTÁS
- Apple iPhone 14 Pro Max - 256GB / Space Gray / 83% + Spigen tokok
- Logitech Trueforce G923 kormány és pedál szett váltóval, break moddal
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Acer Switch SA5 - i3-6GEN I 4GB I 128SSD I 12" 2K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

kicsit morbid. Am elméletileg jogilag nem aggályos, míg saját részre csinálod, de vannak cégek akik erre vannak specializálódva... keresésre.