Hirdetés
- sh4d0w: Nyitlocker
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Neil Watts
veterán
válasz
freelanced
üzenetére
Szia!
Amennyiben most jánlanom kéne akkor biztos hogy a C# illetve a Java felé terelnélek. Az alapvető programozási tételek illetve valami normélis müdszertan elsajátítása után egy jó könyvvel nekivágva egész jó dologkat lehet elérni, illetve az objektumorientáltság is fontos szempont szerintem. Amennyiben ezen szempontokat nem nézzük akkor is azt lehet látni, hogy a munkáltatók részéről van rá igény, tehát el lehet vele helyezkedni, illetve használható tudást ad mindkettő. Ellenben az egyetemeken tanított Pascallal - s igen, tudom ettől a szemléletmódtól nem leszek népszerű.
Szóval szerintem C# vagy Java így elsőkörben.
Talán a crossplatform miatt inkább Java.
Üdv. core2
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Eladó Honor 400 5G 8/256GB / 12 hó jótállás / AJÁNDÉK KEMÉNY TOK / CSAK KIPRÓBÁLVA VOLT
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX5000 6GB 1 év garancia
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest