Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: Törpilla
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
bucsupeti
senior tag
válasz
AkosAkos
üzenetére
Algoritmusok és adatstruktúrák témát is olvasgathatod. Tanulj meg először algoritmusokat, foglalkozz adatszerkezetekkel, gyakorold az elemző, rendszerező gondolkodást.
Én azt javaslom hogy általános célú programnyelven kezdj tanulni. Az objektumorientált nyelvek szerintem nem jók kezdésnek. A Pascal nyelv ugyan régi és manapság már nem nagyon használják, de szerintem programozás megtanulására ideális. A C sok szabadságot ad, és éppen ezért a tanulás nehézkes lehet benne. A Pascal kötöttebb, ezért vezeti szinte a tanulót. Sokan más véleményen vannak ezzel kapcsolatban, de nem hitvitát akarok ezzel indítani (én magam jelenleg C(++)-ben és Java-ban programozok, Pacalban és Basicben tanultam, de komoly dologra ezek egyikét sem használtam)
A Visual Basic szerintem felejtős és én nem javaslok semmilyen "visual" rendszert a tanuláshoz.A programozás nem azt jelenti hogy valamilyen programozási eszközzel programot készítesz (ajajj). Az a kódolás. A programozás sokkal előbb történik. A kódolással csak materializálódik a program....

(((Van egy kezdő programozóknak készült blogom. Megtisztelsz ha meglátogatod. Talán még hasznos dolgokra is találhatsz ott.)))
http://programozz.blogspot.com
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Hálózati / IP kamera
- Egy fekete autó követ, ha beszállsz a robotaxiba
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 8/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival4 1 Év Garanciával!
- Dell Latitude 5440 14" FHD IPS i5-1345U 16GB 256GB NVMe gar
- ASUS ROG Strix OLED XG32UCWMG
- GARANCIÁS! X870 /R7 7800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- Ubiquiti AMPLIFI HD router + 2 darab AFI-P HD mesh antenna
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs