Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Atos23

senior tag

válasz birno #6918 üzenetére

Én is levelezős vagyok, 29 évesen, az EKF-en. Szintén PTI, szintén 4. félév.

Ugyanezt látom, amit leírtál: Sokan már a második félévben elhelyezkedtek jó állásba, emiatt hanyagolni kezdték a sulit.

Én is észrevettem, hogy az önéletrajzban már az is jól mutat, hogy el van kezdve a suli. Ha lassan is, de csináld meg mindenképpen, ha itt maradsz az országban. Persze, ha csak ez tart vissza a külföldre indulástól, ne várd ki.
    A diploma olyan alap lesz itt is 10 év múlva, mint az érettségi manapság. Ha nem is maradsz mindig fejlesztő, de kell egy meló 62 évesen, sz@r lesz papírok nélkül, még a sarki kiskerbe sem vesznek fel.
    Később seniornként, csoportvezetőként pedig szintén hülyén mutat egy diplomás mérnökcsapat vezetője papírok nélkül.

Nekem most kezdődik a vizsgaidőszak, 17 tárgyam van felvéve, 42 kredittel és kb. 10 beadandóm, komplex Winformos progik. Mellette meló, hétvégi teljes napos műszakokkal. Mellé építkezés, házeladás, és még a hobbikkal is kell foglalkozni, na meg nem árt a sulis anyagon kívüli önfejlesztésre való hajlandóság, ami nálam jelen esetben Oracle. De végigcsinálom, legalábbis megpróbálom.
    Ha asszony lenne és még gyerekek is pluszban, tényleg tökönszúrnám magam :D

Új hozzászólás Aktív témák