- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- icemad: Melyik vpn-t? Help please...
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atos23
senior tag
Én is levelezős vagyok, 29 évesen, az EKF-en. Szintén PTI, szintén 4. félév.
Ugyanezt látom, amit leírtál: Sokan már a második félévben elhelyezkedtek jó állásba, emiatt hanyagolni kezdték a sulit.
Én is észrevettem, hogy az önéletrajzban már az is jól mutat, hogy el van kezdve a suli. Ha lassan is, de csináld meg mindenképpen, ha itt maradsz az országban. Persze, ha csak ez tart vissza a külföldre indulástól, ne várd ki.
A diploma olyan alap lesz itt is 10 év múlva, mint az érettségi manapság. Ha nem is maradsz mindig fejlesztő, de kell egy meló 62 évesen, sz@r lesz papírok nélkül, még a sarki kiskerbe sem vesznek fel.
Később seniornként, csoportvezetőként pedig szintén hülyén mutat egy diplomás mérnökcsapat vezetője papírok nélkül.Nekem most kezdődik a vizsgaidőszak, 17 tárgyam van felvéve, 42 kredittel és kb. 10 beadandóm, komplex Winformos progik. Mellette meló, hétvégi teljes napos műszakokkal. Mellé építkezés, házeladás, és még a hobbikkal is kell foglalkozni, na meg nem árt a sulis anyagon kívüli önfejlesztésre való hajlandóság, ami nálam jelen esetben Oracle. De végigcsinálom, legalábbis megpróbálom.
Ha asszony lenne és még gyerekek is pluszban, tényleg tökönszúrnám magam
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Milyen processzort vegyek?
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kutya topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3333
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Bomba ár! Dell Latitude E4310 - i5-520M I 4GB I 160GB I 13,3" I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest