Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- pechman8: 300B vs. GU50: a Herceg és a Koldus
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- potyautas: Nóta állj!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
rijaszabo
csendes tag
Sziasztok,
van egy .netes honlapom, windows serverrel. A honlapon vannak fileok, amikre, ha rámegyek látszódik az elérési útvonala+benne van az oldal publikus forrásában is.
Az lenne a kérdésem, hogy van-e olyan modul vagy kód vagy windows blokkolás, esetleg az oldalon belül, ami tiltja/nem mutatja meg a fileok elérési útvonalát, mert azok a szerveren vannak és nem szeretném, hogy mindenki lássa.
Próbáltam már a jogosultságoknál (reg, visitor), a file managernél (secure mappa), a szerveren a rejtett mappánál, meg a neten néztem egy csomó helyen, de nem találtam semmit.Tudnátok erre megoldást javasolni?
Vagy talán még az is jó lenne, ha valaki leírná, hogy hogyan kell phpban, javaban vagy akármilyen nyelven tiltani a hozzáférést.Hálásan köszönöm!
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- MAKULÁTLAN! Dell Precision 7760 Tervező Vágó Laptop -70% 17,3" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Kiwiears Astral
- SZÉP! Dell Precision 7760 Tervező Vágó Laptop -70% 17,3" i7-11850H 32/512GB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Xiaomi Electric Scooter 5 Max tökéletes hibátlan eladó
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Samsung Galaxy S24+ / GyáriFüggyetlen / 12/256GB / 12Hó Garancia
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest