- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- votlage71: Kábel menedzsment
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
Hirdetés
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
rijaszabo
csendes tag
Sziasztok,
van egy .netes honlapom, windows serverrel. A honlapon vannak fileok, amikre, ha rámegyek látszódik az elérési útvonala+benne van az oldal publikus forrásában is.
Az lenne a kérdésem, hogy van-e olyan modul vagy kód vagy windows blokkolás, esetleg az oldalon belül, ami tiltja/nem mutatja meg a fileok elérési útvonalát, mert azok a szerveren vannak és nem szeretném, hogy mindenki lássa.
Próbáltam már a jogosultságoknál (reg, visitor), a file managernél (secure mappa), a szerveren a rejtett mappánál, meg a neten néztem egy csomó helyen, de nem találtam semmit.Tudnátok erre megoldást javasolni?
Vagy talán még az is jó lenne, ha valaki leírná, hogy hogyan kell phpban, javaban vagy akármilyen nyelven tiltani a hozzáférést.Hálásan köszönöm!
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Lenovo T480 i7- 8650u / HU bill! / 8Gb DDR4 / 256Gb Nvme SSD / IPS full HD/ újszerű állapot / Win11
- Dell Latitude 5590 / i5 8350u / IPS FHD 15,6" / 8GB DDR4 / 256Gb SSD / Win11
- Micron 1100 256GB 2,5" SSD-k
- DJI Avata 2 Fly More Combo (szinte új, 3 év garival)
- Új,bontatlan,dobozos, számlás,garanciás 7800X3D CPu.
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3075
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest