Új hozzászólás Aktív témák

• válasz ArchElf #5916 üzenetére

VB.NET 2008

A kaja az a legfontosabb gomb a progiban :D , kiírja hogy a környéken aznap milyen menü van a kajáldákban. :DD Így nem kell végignézegetnem a weboldalakat egyenként. Nehogy már rendszergaziként ne tudjam egyből hova megyek kajálni.

Volt benne WOL magicpacket is amivel fel lehetett ébreszteni a gépet kikapcsolt állapotban de kevés gépen ment biosbeállítás miatt és nem is használtam. Éppen ami kell az belekerül, inkább elcseszek pár napot egy kóddal minthogy 250 gépen kelljen végigmenni egyenként amire egyébként is időm. Elképesztően sok dolgot automatizáltam, ha nem tettem volna akkor már idegbeteg lennék vagy munkanélküli esetleg mindkettő. Van hogy le kell olvasni a nyomtatott lapok számát, na az a nyomtatók webes felületéről szedi össze a dolgokat, minek menjek végig kézzel nyomogatva. Másolgatás, frissítés, átírás, tömeges beállítások átírása ez mind automatizálható. De csak ebben a környezetben működik mivel sok mindent szed a hálózati meghajtókról és szerverekről.

Viszont az irodai vízforralót még nem tudtam automatizálni hogy pontosan 70 fokra melegítse a vizet a zöld teához. Soros porton csináltam már hőmérőt, de 230v-ba inkább nem nyúlok bele csak azért hogy kikapcsoljam időben. :) Korlátlan lehetőség van, csak valamiért még mindig kőkorszakban élünk pedig filléres téma lenne összehozni olyan dolgokat mint ami a sci-fii filmekben van a jövő házairól.

Új hozzászólás Aktív témák