Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bkercso: Amit nem kérdezel a ChatGPT-től - Valóság és torzítás
- drsanya: Simsonn Plus X pedálszett beszámoló vagy “teszt” egy szimulátoros szemével
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Czimby: XFX RX9070XT Quicksilver vs Mercury(non OC)
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
artiny
őstag
Köszi szépen végul megoldodott a kattintási probléma a programocskában.
Már csak egy hiányzik,hogy végül számomra tökéletes legyen a program.
A lényeg az,hogy ha kiadja a program a szavat -akkor valamilyen módon jegyezze meg a program,hogy helyesen vagy helytelenül válaszoltam e a feltett szóra. (Minden egyes szóra külön jegyezze meg) (én ezt úgy gondoltam,hogy egy skálázó felugrik egyet(Common Controls nál (Lazarusban) lehet berakni ilyen loading ábrat TProggresBar vagy TTrackBar). Ezt az előzökben megtudtam csinálni,de csak az összes szóra vonatkozóan,úgy ha helyes válaszolok +1 adok a proceshez,ha rosszul válaszolok pedig -1-t von ki skálából.
A lényege az lenne ennek a "státusz jelzőnek",hogy ha egy szóra háromszor válaszolok jól azt már ne adja ki a program,ha új szót kérek egy enterrel (ha a TProggresBar proccesa elérte a hármat akkor nedobja ki azt a szót.)Hogyan kell megmondani a programnak,hogy jegyezze meg szavanként,hogy jól e válaszoltam a feltett szóra?
Eddig a program így néz ki,letöltö link:
http://www.mediafire.com/?zimml757czqzrf3A program kódja megtekinthető:
http://pastebin.com/eA6dtbyQ
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Gamer Egér RGB!!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Kolink VOID ADATA 600W
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest