- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Én és a számítógép
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
malwy
senior tag
Üdv! 0 használható tudással rendelkezem programozási szinten, bár korábban ismerkedtem kicsit Pythonnal.
Olyan programra lenne szükségem, mely a következőt csinálja:
Egy bicikli ad impulzusokat a gépnek, ami ezt (kizárólag) előre nyílként érzékeli. Eddig meg vagyok.Tehát nyomkodja az előre gombot ahogy tekerem. Viszont ez nekem túlságosan gyakori, jó lenne kb. negyedelni a jelet. Tehát 4X kellene tekernem ahhoz, hogy egyetlen előrenyilat kapjon a számítógép. (konkrétan a google maps-sal vannak gondjaim(street view), túlságosan gyorsan váltja a képet)
A másik egyenlőre kevésbé fontos pedig, hogy minden egyes előregomb lenyomást nyújtsa meg X másodperccel. Ezáltal felhasználható lenne bármely játékban, hiszen kellő tekerési sebesség után folyamatosan nyomva tartott előregombként érzékelné a PC.
Mennyire nehéz megvalósítani ezt? Nagyon belenyúl a windowsba? Ha összejönne, írnék cikket logoutra a számítógép és a szobabicikli házasságáról.
Előre köszönöm minden tanácsot, segítséget, hogy hogyan induljak el...
Üdv: Malwy
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB NZXT H710I Be Quiet 650W
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5530 360Hz
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest