- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sonarr és Radarr
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
malwy
senior tag
HotKeySet("{NUMPAD8}", "reactionFunction")
While 1
;a loop
WEnd
Func reactionFunction()
Send("{UP }")
Opt("SendKeyDelay",3000)
EndFuncAutoIt-ben összerakva. Működne, ha nem jegyezné meg a leütött billentyűket. Így közel 1 óra tekerés után 1-2 óra tekerés nélküli száguldás a jutalma az embernek.
ELŐZMÉNYÉs elektronikával még mindig meg tudom csinálni
-
malwy
senior tag
Üdv! 0 használható tudással rendelkezem programozási szinten, bár korábban ismerkedtem kicsit Pythonnal.
Olyan programra lenne szükségem, mely a következőt csinálja:
Egy bicikli ad impulzusokat a gépnek, ami ezt (kizárólag) előre nyílként érzékeli. Eddig meg vagyok.Tehát nyomkodja az előre gombot ahogy tekerem. Viszont ez nekem túlságosan gyakori, jó lenne kb. negyedelni a jelet. Tehát 4X kellene tekernem ahhoz, hogy egyetlen előrenyilat kapjon a számítógép. (konkrétan a google maps-sal vannak gondjaim(street view), túlságosan gyorsan váltja a képet)
A másik egyenlőre kevésbé fontos pedig, hogy minden egyes előregomb lenyomást nyújtsa meg X másodperccel. Ezáltal felhasználható lenne bármely játékban, hiszen kellő tekerési sebesség után folyamatosan nyomva tartott előregombként érzékelné a PC.
Mennyire nehéz megvalósítani ezt? Nagyon belenyúl a windowsba? Ha összejönne, írnék cikket logoutra a számítógép és a szobabicikli házasságáról.
Előre köszönöm minden tanácsot, segítséget, hogy hogyan induljak el...
Üdv: Malwy
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Kolink Rocket / Rocket Heavy / Rocket Heavy Vented / Rocket Complex mini / SFF számítógép házak
- Dell Inspiron 15 5502 i5-1135G7 /8gb ddr4 3200mhz/ 256gb ssd/ 87%-os akku / töltő
- Linksys Atlas 6 / Hydra / Hydra Pro Wi-Fi 6 Mesh routerek (új, bontatlan, garancia)
- Samsung Galaxy S24 Ultra Titanium Blue Exclusive
- Dell Inspiron 5402 i5-1135G7 / 8gb ddr4 / 512gb nvme ssd / jó akku / Töltővel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3106, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest