- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- potyautas: Norvég nyár
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
cucka
addikt
Hát kinek mi az értelmes de inkább hagyjuk, nem programozóként akarok elhelyezkedni, van már igyis egy remek állásom.
Akkor meg nem mindegy, hogy más mit gondol arról a programozási nyelvről, amit ismersz? Ha csak hobbi, akkor programozz abban, ami jól esik.VB6-ot meg kénytelen voltam megtanulni, mert bármily meglepő a Cisco cég settopboxainak a tesztprogjamjai ebben voltak megirva. Aztán lehet szemberöhögni a Cisco céget, hogy komolytalanok
Nem értem, miért okoskodsz. A magyar munkaerőpiacon kiröhögnek, ha a vb6-on kívül nem értesz máshoz. Fortran-ban is írtak komoly dolgokat, mégsem tanácsolnám senkinek, hogy arra a nyelvre gyúrjon rá 2010-ben. Ez a tény független a te személyes véleményedtől, vagy attól, hogy mit szeretnél hallani. Miért kéred ki más véleményét, ha nem vagy rá kíváncsi?Megírtam, hogy mit érdemes tanulni, ha rövid, szkript jellegű programokat akarsz írni és mit, ha hosszabb programokat. A válaszom melyik részéről érzed azt, hogy nem volt értelmes vagy informatív?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elektromos cigaretta 🔞
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- ASUS routerek
- Megkönnyítette az iPhone az androidos átköltözést
- Beköszönt a hajlítható telefonok aranykora
- Kifejezetten Mac-felhasználóknak szánja két új monitorát a BenQ
- További aktív témák...
- Ryzen5 3700x 8core / GTX 1660 Super / SSD 500gb / HHD 2tb
- iPhone 13 mini 128GB silverlight független
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256Gb Dual, kártya független, fehér színben
- Apple iphone 16 128Gb, kártya független, fehér színben
- Dell Latitude 5320 - 13,3" touch, i5-1145G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M4 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4231
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest