Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- sziku69: Szólánc.
- talmida: My Art II.
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
corm
senior tag
Csatlakozom tgabihoz, Eltén tényleg nagyon kemény a matek, de azért kibírható. Viszont tavalyelőtt 77 pont a felvételi határ, ami duplázással nem akadály, de még ha megírod a felvételit mondjuk 75%ra akkoris megvan szerintem. Ha jól tudom itt félévente 200K kb a költségtérítéses. OKJ-s papírral kapcs. nemtok mit mondani mert nem próbálkoztam még komoly helyen, félek hogy körberöhögnének vele, inkább még várok 2-3 évet és majd 4.-5. éves progmatosként talán lesz esélyem. Ha nem füllik a fogad annyira a matekhez, akkor BMF-et javaslom inkább, ott csak alap szinten megy az mint az Eltén(értsd 2 félév analízis, eltén 8), csak oda 100 pont körül kell teljesíteni, de azért ha valaki összeszedi magát akkor lehet írni jó matek felvételit...
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Nothing Phone (1) / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Raktáron lévó 1851-es lapok! Garanciás termékek! Részletfizetésre is!!! ÉRDEKLŐDJ!!
- SK Hynix 16GB és 32GB DDR4 so dimm 3200MHz modulok számlával, 6 hó garanciával
- Csak kipróbált Mini-Erőmű! Mini-PC Ryzen 7 7840HS 16GB 512GB 1 év garancia
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest