- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- Dominó85: Chuwi Vi8 - Belépő szintű, kellemes árfekvésű, Windows 8.1 alapú, 64bites tablet
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
föccer
nagyúr
Thx a válaszokat.
Odáig eljutottam, hogy valahogy egész számokat kellene varázsolnom a sok tizedes számokból.
Matematikai algaritmust nem tudtam rá kitalálni, de ez a trunc függvény jónak hangzik
Még szerencse, hogy a megjelenítés inkább csak tájékoztató jellegűnek kell lennnie. Az adatok kiértékelése a rajzolás pillanatában kész van.
Másik kérdés:
Hogyan tudom megoldani, hogy egy kép /a fentebb kirajzolt grafikon/ teljes képernyősen megjelenjen. Akár helyi menü-vel, akár jobb klikkel /lényegtelen/.
Szóval ameddig elvben jutottam:
Az image1 onclick eseményébe kellene irogatni valamit. Talán ha készítek neki egy külön formot, amit maximalizálok, és erre teszek ki egy nagyobb változatot?
Vagy van ennél egyszerübb megoldás is?
/sry a láma fogalmazásért, de messze nem vagyok programozó... /
thx.
föccer
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Felújított (Refurbished) DELL Latitude 5440 Tartós Üzleti Laptop 14" -40% i5-1345U 10Mag 16/512 FHD
- Xiaomi Poco Pad 256GB blue
- Dell latitude 7490 (i7-8650u)
- Ryzen 5700x3d + vízhűtő gari 2027.09-ig, + alaplap + ház
- Új Lenovo ThinkCentre NEO 50T G3 "Tartós" Asztali Számítógép -50% Intel Core i7-12700 16/512 DVD
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- A Legújabb! Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4377
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest