Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- talmida: Változások 2. rész
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
válasz
nevemfel
üzenetére
A maszkulinon jót nevettem, nem az biztosan nem igaz

Bemész egy szoftver céghez, ahol nagyüzemi szoftver fejlesztés megy. Ránézel az ivari arányra ott a cégnél helyben. A szakmai azoké, akik a napi darálóját tapossák.
És nyugodtan neki lehet állni direkt félreérteni, hogy mi a különbség a szoftver logika meg a grafika, 3d design, marketing, seo, felhasználói élmény tervezés és társai között, meg hogy politikai korrektség, meg a kampány a női egyenjogúságért, de ahhoz a sok eszementséghez én nem csatlakozok.
@zsolt008
Ha te nem sakkozol, valószínűleg nem tudod. A sakkhoz 2 évszázaddal ezelőtt talán még logika kellett. Valamikor azidőtájt, amikor Paul Morphy Opera Game-je játszódott (aki nem ismeri, keressen rá). Azóta engine-ek vannak, és azok találják meg a legjobb lépéseket. A profi sakkozók nem kitalálják, hanem megjegyzik. A jelenkori sakk, mint e-sport, nem logikát igénylő kihívás.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Honor Magic6 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció!!! Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- LG 86QNED86A / MiniLED / 86" - 217 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest